2777
2789
عنوان

جای جوش 😭😭😭😭😭

28676 بازدید | 13 پست

این جای جوشا رو چی کار کنم خسته شدم دیگه

باهاشون مشکلی ندارما ولی دوست دارم صورتم بی لک باشه

خواهش میکنم اگه از چیزی استفاده گردین که خوب بوده به منم بگین ♥️ 

لایه بردار هم زدم ولی فرقی نکرد ...

یه چیز اساسی معرفی کنین واقعا بشه جواب گرفت ازش 🥺🥺✨️

🔴این حساب کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد ...🔴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کرم آزلائیک اسید شبا، روزا سرم ویتامین سی، تمدید مداوم ضدآفتاب حین مصرف این دوتا.

شوینده صورت ملایم، تونر اگه اصرار دارید استفاده کنید سالیسیلیک اسید داشته باشه که یه فایده ای برسونه، آبرسان مخصوص نوع پوست و سبک و ملایم.

آزلائیک اسید بیست درصد آزلادرم چهل تومنه توی داروخونه ها بدون نسخه راحت خریداری میشه، از هرشب شروعش نکنید و دوهفته اول سه شب در هفته بزنید.

سرمای ویتامین سی هم از سیصد تومن شروع میشن، روزا قبل ضدافتابتون بزنید. گارنیر یا بالانس یا پرایم خوبن.

ضدافتاب هم تا اطلاع ثانوی بی رنگ استفاده کنید سبک و ملایم و فلوئیدی و زودجذب. مثل فلوئیدی مای در نارنجی داره.

ازلائیک اسید پوست رو اصلا حساس نمیکنه ولی اوایل وقتی میزنید تا وقتی بره تا اپیدرم و جذب بشه ممکنه یکمی خارش ایجاد کنه اونم نه توی کل صورت صرفا نواحی حساس تر.

سرم ویتامین سی هم برای پوستی که دچار آکنه ست توصیه نمیشه، اگه فقط هرازگاهی جوش میزنید اوکیه استفاده کنید.

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

کرم آزلائیک اسید شبا، روزا سرم ویتامین سی، تمدید مداوم ضدآفتاب حین مصرف این دوتا. شوینده صورت ملایم ...

عزیزم شما خودتون آزلادرم استفاده کردین؟

فقط شبا باید استفاده بشه؟

موقع استفادش کار خاصی باید انجام بدیم؟

من جای جوش توصورتم خیلی زیاده ی مدت افتضاح جوش زدمو جاش مونده 

چه کنم با غم دل...
عزیزم شما خودتون آزلادرم استفاده کردین؟ فقط شبا باید استفاده بشه؟ موقع استفادش کار خاصی باید انجام ...

جاشون قرمزه؟

اره من حدودا شیش ماهه دارم استفاده میکنم بستگی داره پوستت باهاش بسوزه یا نه، وقتی میزنی که کلا هفته اول شروعش پوست میسوزه باهاش، منظورم احساس سوزش و خارش و ایناست ولی بعدش پوست بهش عادت میکنه.

ولی اگه بعد یه مدت طولانی زدنش بازم این قضیه تداوم داشت استفادشو باید قطع کنید چون سد دفاعی پوست ضعیفی دارین و باید از چیزای خیییییلی ملایم تری استفاده کنید مثل سالیسیلیک اسید.

نحوه استفادشم اینه که ماه اول هفته ای دوبار بزنید شبا.

ولی کلا ازلائیک اسید با نور یووی و خورشید و غیره واکنش نمیده تجزیه نمیشه و اوکیه روزا هم استفاده کنید ولی من طبق تجربم متوجه شدم وقتی میزنیش بعد عرق میکنی و تو گرما میری پوستتو میسوزونه، شبا خیلی بهتره زدنش که هوا خنکه فعالیت کمه میخوای بخوابی پوست صورتت قرار نیست عرق کنه فعالیت کنه و قراره استراحت کنه، کرم هم دیگه پوستتو نمیسوزونه.

و اینکه توی ماه اول هفته ای دوبار زدنش هم مقدار خیلی کمی بزن باهاش مثل کرم مرطوب کننده رفتار نکن حجم زیادی ازش استفاده کنی، چون کرمیه که راحت هم پخش میشه یه ذره اش میتونه کل یه قسمت از پوست رو بگیره. اگه سنگین بزنی جذبشم دیرتر اتفاق میوفته و پوست صورت عرق میکنه و این روی لایه ی اولیه پوست میمونه شروع میکنه سوزوندن، باید لایه نازک و سبکی باشه که جذب بشه، خیالت راحت تاثیر میذاره اونجوری نیست بگی بیشتر بزنم بهتر تاثیر بذاره اوکیه یه ذرش

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍