2777
2789
عنوان

آینه👣

69 بازدید | 12 پست

هنوز نتونستم با قیافم کنار بیام وقتی تو آینه نگاه میکنم همیشه اولش تو ذوقم میخوره تا بخودم میام و میگم اوکی آره این منم ... منه ۳۷ ساله با موهای سفید با دوتا بچه با خونه زندگی که ۱۵ساله مال منه من باید تمیز کنم جمع کنم بچه هارو مدیریت کنم شوهرداری کنم جوابگو همه چیز منم...

ولی تا از جلو آینه میام کنار همه اینا یادم میره فک میکنم هنوز همون دختر شر و شیطون خونه ام دراز میکشم تی وی میبینم بعد یادم میاد وااای غذا وااای خونه وااای بچه هااا نمیدونم چرا تو ۱۸سالگی گیر کردم... حتا سنمو هم تازه یکساله قبول کردم اصلا باور نمیکردم این همه پیر شدم .. همش میگفتم کی ؟من؟! بعد غصم میگرفت ...تازه با این کنار اومدم ولی قیافمو چیکار کنم نمیدونم چرا مثل بقیه نتونستم اروم اروم بزرگ بشم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۳۹ سال با دوتا بچه و ۱۲ سال زندگی مشترک، هنوز توی کوچه مدرسه دوران دبستان گیر کردم، گاهی ۱۸ سالم ...

یعنی قرار نیس این مغز یه جا واقعیتو قبول کنه هنوز باید تو گذشته زندگی کنیم؟

یعنی قرار نیس این مغز یه جا واقعیتو قبول کنه هنوز باید تو گذشته زندگی کنیم؟

من که کلا توی گذشتم، حتی خواب شب امتحان میبینم،خیلی میترسم آلزایمر بگیرم و توی زمان گم بشم.

گاهی فکر میکنم بمیرم توی گذشته روحم اسیر میشه و هیچوقت نمیتونم بچه ها و زندگی بعد از ازدواجمو بیاد بیارم

دوست ندارم زمان بگذره 😥😥😥

منمممممم حتا عکس بچه هارو نگاه میکنم میگم اینا کی اینقدی بودن پس من کجا بودم چرا زیاد بوسشون نکردم بغلشون نکردم نمردم براشون هر سال همینطوریم🤦‍♀️

😭😭😭😭😭 چندتا متن نوشته بودم،پیداشون کنم براتون میفرستم

بفرست خواهر دلم خیلی گرفته...

از خونوادم دورم شوهرم واسه دیدنشون اذیتم میکنه با دل خوش نمیبره نمیاره ... ترس از دست دادن دارم ... میگم اگه یه چیزیشون بشه... من چند ساله دل سیر ندیدمشون..‌.چیکار کنم اونوقت... 

هیچوقت شوهرمو نمیبخشم...

😭😭😭

بفرست خواهر دلم خیلی گرفته... از خونوادم دورم شوهرم واسه دیدنشون اذیتم میکنه با دل خوش نمیبره نمیار ...

ای وای منم مرگ عزیزام برام کابوس، مامانم روماتیسم شدید داره تمام مفصلهاش تغییر شکل دادن، الان دارم با گریه مینویسم، من میرم پیششون شوهرم چیزی نمیگه مرد بدی نیست ولی از اینکه نمیتونم کاری کنم بغضم میگیره، گاهی یواشکی چیزی میخرم میرم و تا چند روز حالم بهتره 😭😭😭😭