2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

32 بازدید | 2 پست

سلام عزیزان لطفا تو تاپیک منم شرکت کنید تروخدا.

من پدرم یه ده سالی میشد که شربت متادون مصرف میکرد و حدودا یک ماه پیش رفت کمپ ترک اعتیاد برای ترک کردن و بیست و چهار روز اونجا بود و تمام این بیست و چهار روز  درد کشیده بود و حتی جون نداشت از جاش بلند بشه بعد بیست و چهار روز اومد خونه حالش زیاد خوب نبود و اختلالات خواب داشت و اینم بگم که پدر من قرص آرپرازولام یک مصرف میکنه روزای اولکمی پرخاشگری میکرد و بی خوابی می کشید چون قرص آرپرازولام نیم مصرف میکرد ولی در بقیه روزا قبل از رفتنش همون آرپراولام یک مصرف میکرد و خلاصه سرتونو بدرد نیارم چن روز اول همون طور گذشت و الان حدود دو هفتس اومده الان چهار پنج روزی میشه روزی دوسه بار چرت میزنه

و یک و نیم ساعت درصبح بعد از اینکه بیدار شده میخوابه مثلا از ساعت ده و نیم تا دوازده و از ساعت پنج ظهر تا شیش و نیم عصر و قیافش هم اصلا شبیه به معتادا نیست چون اولا فجیع تر از اینا بود و بیست و چهار ساعته میخوابید ولی الان جمعا در روز سه ساعت میخوابه خلاصه از اینا بگذریم و الان مادر بنده گیر داده به پدرم و دعوا راه انداخته که تو قرص متادون مصرف میکنی فلان پدرمم هم میگه من بخدا من مصرف ندارم و اینم بگم پدرم از هرچی مواد مخدره بدش اومده و از این کار مادرم من هم دارم به پدرم شک میکنم.بنظرتون پدرم دوباره مصرف میکنه؟؟توروخدا کمکم کنید الان دارم از اظطراب میمیرم.خیلی ممنون میشم تو تاپیک منم شرکت کنید و تجربه هاتونو برام بنویسید تا خیالم راحت بشه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.