2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 40 پست
از طرز صحبت کردنت و جبهه گرفتنت مشخصه چقد عاقل و بالغ هستی😂همینجام دنبال قهرکردنی😂

چقدر بیکاری تو!من تو حال بد روحیمم.تو حالت عادی بالغانه رفتار میکنم ولی تو چی همین روزا تجربه اش میکنی مفهمی حالا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر بیکاری تو!من تو حال بد روحیمم.تو حالت عادی بالغانه رفتار میکنم ولی تو چی همین روزا تجربه اش میک ...

چون تو حال بدی هستی دلیل نمیشه هرطور دلت خواست رفتار کنی واقعا بیچاره شوهرت عقده ای مث تورو باید تحمل کنه🤣

میخای ببخشید برینه ب خانوادش؟ خب خانوادشم چکنه بره پدر مادرشو عوض کنه؟ بجای اینکه باهم ی اکیپ باشی ...

خانواده اش بلا سرش آوردن.حالا نمیخواد حتما ندونسته نظر بدین همه 

چون الان تو بدترین حالت روحیمم.از دیشب ده بار حرفام و تو دفترچه ی گوشیم نوشتم گفتم ولش کن بنویسم مرد ...

سعی کن آروم باشی ، یه مدت به چیزی واکنش نشون نده بی خیال و خنثی باش ، این خواست بدنته ، از دمنوش های ارام بخش استفاده کن مثل اسطوخودوس

مشکلات جزیی از زندگیه ، اولویت بندی کن

زمان که بگذره متوجه میشی اصلا یه سری چیزا ارزش هیچ کدوم از عذاب ها و تنشهایی که به خودت میدی نداره

قرار نیست همه چی و همه کس اونی باشه که ما میخوایم اینو بپذیری ذهنت آروم میشه

دائم خودت رو آروم کن و بی خیال باش

من جای طرف باشم ولش میکنم چکار کنه پدر مادرسو عوض کنه؟ دختر باید کاری کنه ک مرد ب خودش ببینه کنترل ...

حالا برات پیش میاد میفهمی نگران نباش زمین گرده شوهرت ول میکنه وسط بحث طبیعی زن و شوهری میره یه هفته بعد میاد.اگه بدونین شوهرم چقدر عاشقمه دهنتون بسته میشه همه اتون.تنها رفتار بدش همین کم صبر بودنشه کلا با خانواده اشم بحث میکنه میذاره از خونه میره کاش زرتی هم و قضاوت نکنیم.حالا خوبه زندگی نی نی سایتی ها همه درب د داغونه

وقتی بیش از حد رو بدی تو تربیت بچه همبن میشه پسرش میشه بچه ننه دخترشم مثل ایشون

شما خوبی.حالا س میاد میفهمی زمین گرده.حالا همه از زندگی ریده اشون تو نی نی سایت میگنا یهو تو تاپیک بقیه میشن گل و بلبل و روانشناس و مودب.

شوهرت آخرش ی روزی از دستت خسته میشه عزیزم  ناز کردنم حدی داره

ناز کردن برای زنه.اتفاقا زنب که ناز نمیکنه و منت شوهرش و میکشه زندگیش شکست خورده است.شوهر من هیچوقت ولم نمیکنه و همیشه ترس از دست دادنم و داره.این اخلاقش از مجردیش روش مونده که توی بحث قهر میکنه