2777
2789
عنوان

سرطان خون......

155 بازدید | 11 پست

سلام امیدوارمهمتون توی سلامت باشید ک حالا میفهمم بالاتراز خودش نیست

مادرم توده توی روده داشتن و برداشتن و بعداز پاتولوژی از پلاکت خون و بقیه چیزا گفتن سرطان خون.....

نفسم بالا نمیاد......

باید بره برای اسکن هسته ای ونمونه مغز و استخوان و ....

یعنی میشه معجزه شه تو اونا بگه چیزی نیست؟یعنی میشه خدا ی گوشه چشمی ب ما کنه؟

مادرم ۴۷ سالشه و اندازه ۴۷۰ سال زجر کشیده

تازه داشت بهتر میشد احوالاتش....

خدابا.....

التماس دعا و التماستون میکنم ک دعا کنید واسش.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم غصه نخور امید مهم ترین چیزه تو اینجور بیماری ها یکی از اعضای خانواده منم سرطان مغز و استخوان د ...

چجوری فهمیدید ما اصلا شک نداشتیم اصلا ما برای مشکل دیگ رفتیم چیز دیگ گفتن.....داره شیمی درمانی میشه؟خوب شدنیه؟یا فقط کنترل؟؟؟؟

چجوری فهمیدید ما اصلا شک نداشتیم اصلا ما برای مشکل دیگ رفتیم چیز دیگ گفتن.....داره شیمی درمانی میشه؟ ...

خیلی یهویی شکمش گاز میگرفت غذا نمیتونست بخوره قفسه سینش هم درد میکرد مدتی که دکتر رفت و بستری شد، همه دکترا میگفتن معدش و رودش عفونت دارن... یه دکتر حدس زد سرطانه. بعد از آزمایشایی که فرستادن تهران مشخص شد بله همینه که دکتر گفتن

4ماه شیمی درمان شدن. خداروشکر الان 6 ماهه اصلا شیمی درمان نشدن. البته دکتر گفت بهتره پیوند شن ولی شنیدیم عوارضش خیلی زیاده دکتر گفت خب وقتی نه خودش نه خانوادش نمیخان مشکلی نیست

هر چند وقتی یه بار برا چکاب میره

چند تا داروی معده هم دکتر بهش داده + آ اس آ. چون آ اس آ برا جلوگیری از لخته شدن خونه و ممکنه معده رو اذیت کنن. داروهای معده رو دادن 

فعلا که خداروشکر حالش خوبه درمانش هم متوقف شده

ما همه جلسات شیمی درمانی رو مرتب رفتیم

خوشبختانه خوش خیم بود البته

درک میکنم تو این دوره آدم روحیش خیلی ضعیف میشه مالش از دستش میره عزیزش جلوی چشمش داره نابود میشه. من خودم اینقدر از خدا گلایه کردم که نگو 🤦🏻‍♀️ خیلی گریه میکردم لاغر شدم.

ولی خب شاید مسخره باشه اما امید داشتن بسیار مهمه هم تو روحیه خود مریض تاثیر داره هم برای اطرافیان عالیه... وقتی حال روحی اطرافیانش خوب باشه روی مریض تاثیر صد درصد خوبی میذاره👌🏻 دارو ها و‌نوبت هایی که دکتر گفته رو به نوبت برین حتما، بی شک تاثیر گذاره. اینکه میگن فلانی این بیماری رو داشت ،‌مُرد دور از جون برای همه اونایی که این بیماری رو دارن صدق نمیکنه بدن هرکسی متفاوته با دیگری! همین عزیز ما به مدت 4 ماه هر هفته شیمی درمان شدن ممکنه اگه یکی دیگه بود 2 ماه شیمی درمان لازمش بود شایدم برا یکی دیگه 8 ماه لازم بود...

ان شاالله خوب میشن نگران نباش گلم

براشون صلوات میفرستم🥰

یعنی خوب خوب میشن؟اثری نمیمونه از بیماری

بستگی داره به نوع بیماری، خوش خیم و بد خیم بودنش، میزان علم دکتر، خود بیمار، تغذیه اش داروهاش و ....

وگرنه بله افرادی هم بودن که بعد از دوره درمان کاملا خوب شن ولی چکاپ باید برن هر چند وقت یه بار👍🏻