_its_sara مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 475 عنوان کمک به کنکوریا:) 185 بازدید | 32 پست راجع به کتاب، مشاوره، استادایه خوب سوال بپرسید جواب میدم دوستانهر توصیه ای دارید به کنکوریا زیره این پست بکنید 1402/10/27 | 16:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هفت7 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 690 یه مشاور میخام ک برام برنامه ریزی بگه. باور کن پولم ندارم! چیکار کنم
_its_sara مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 475 یه مشاور میخام ک برام برنامه ریزی بگه. باور کن پولم ندارم! چیکار کنم یه سری کانالایه تلگرامی هستن رایگان هم میتونی گزارش کار بفرسی هر روز و از رو همون گزارش کارت بهت مشاوره میدنمثلا سرچ کن گزارش کارتو این گروه ها جوین شو
میتسوهآ عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1765 یه مشاور میخام ک برام برنامه ریزی بگه. باور کن پولم ندارم! چیکار کنم با برنامه کانون برو جلوعالیه کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan
_its_sara مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 475 یعنی از کنکور تجربی بپرسم میتونید ج بدید بپرس ببینم میتونم یا نه
میتسوهآ عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1765 من مباحثی که میخونم رو خیلی زود فراموش می کنم.مثلا توی قلمچی زیست رو زدم ۷۰ آزمونای قبلی، جمعبندیشو زدم ۴۰ :( اصلا وقتی میخوندمش کلا فراموشم شده بود...چیکار باید بکنم؟ کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan
_its_sara مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 475 من مباحثی که میخونم رو خیلی زود فراموش می کنم. مثلا توی قلمچی زیست رو زدم ۷۰ آزمونای قبلی، جمعبندیش ... زیاد باید مرور کنی زیستوتو برنامه ت هرروز قرار بده چون زیست واقعا فراره و حجم مطالبش بالاس
میتسوهآ عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1765 متاهلم بچه دارم نمیتونم باکانون تجربی هستی؟میتونی تک جلسه مشاوره بگیری از مشاورایی که میدونی خوبن و کل روند برنامه ریزی رو ازشون بپرسی که بهت بگن. فکر کنم خودت زمانشو نداشته باشی که بنویسی.کانالای تلگرامی هم یه سری بزن. بعضیاشون برنامه کلی میدن البته نمیدونم جواب میده یا نه. کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan
arzeshmand عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 5267 بپرس ببینم میتونم یا نه عزیز چند ماه طول میکشه کل زیستو بتونم ببندم و مسلط شم من دوماه طول کشید دوتا فصل بخونم خیلی سرعتم کنده
میتسوهآ عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1765 زیاد باید مرور کنی زیستو تو برنامه ت هرروز قرار بده چون زیست واقعا فراره و حجم مطالبش بالاس ممنون💛💛ایشالا وقت داشته باشم برای مرورش... کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan
خداااااا۷۸۷۸۷۸ عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 4157 من میخوام تازه شروع کردم چن سال قبل چن بار کنکور دادم نمیخوندم میانگین ۷۰ هزار نخوندنم هم کمالگرایی و وسواس خصوصاالان میخوام بخونم نمیدونم از کمالگرایی هس یا نه میترسم مبحثی حذف کنم تو کنکور نتونم سوالی جواب بدم کاربری سال ۹۷ کاربری دست دونفر هس🌺