2777
2789
عنوان

جهیزیه و چینی

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 38 پست
من همشو ۱۲نفره میخرم بجز قاشق چنگال

من برا تو دستیمم ی سرویس ۶ نفره ارکوپال خریدم 

یکم خانواده شوهرم شلوغن برا همین اونا رو ۲۴تایی خریدم

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همشو ۱۲نفره میخرم بجز قاشق چنگال

اخه سرویس ب درد نمیخوره 

چینی یه ست ۱۸.۱۲,نفره خوبه اما ارکوپال فله ای

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
اخه سرویس ب درد نمیخوره  چینی یه ست ۱۸.۱۲,نفره خوبه اما ارکوپال فله ای

از چه نظر ارکوپال سرویسی خوب نیست ؟ 

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
از چه نظر ارکوپال سرویسی خوب نیست ؟ 

چون همه وسایلاش بذرد نمیخورن تو فله ای ازادتری هرچقدر بخای ازهرگدوم میتونی بخری

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
چون همه وسایلاش بذرد نمیخورن تو فله ای ازادتری هرچقدر بخای ازهرگدوم میتونی بخری

من ۴ تا سرویس ۶ تایی خریدم هر سرویسش 

۱ دیس برنج

۶ تا بشقاب پلویی

۶ تا خورشتی

۶ تا کاسه کوچیک

۶ تا بشقاب میوه 

و ی کاسه بزرگ داره 

سرویس من جیز اضاف نداشت ☹️😀

ولی سرویسی ک فزستادی خیلی قشنگه😍

من ۴ تا سرویس ۶ تایی خریدم هر سرویسش  ۱ دیس برنج ۶ تا بشقاب پلویی ۶ تا خورشتی ۶ تا کاسه کوچ ...

اره دلم رقت براشون🤩🤩خداکنه فله ایشم باشه

چ طوری بزارم 

اونجا ک میخای متن بنویسی تصویر عکس داره بزن روش و عکشو از گالری انتخاب کن عزیزم