سلام من سرویس چینی خریدم و هرکی میرسه به نظری میده18نفره خریدم شد 22ملیون هرکسی میرسه میگع این چیع یا یکی میگه خوبه آخه من خیلی دوستش داشتم از بین چینی ها که اینو خریدم به نظرتون نظر بقیع برام مهم باشه برم عوضش کنم؟
یکم خانواده شوهرم شلوغن برا همین اونا رو ۲۴تایی خریدم
«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه سرویس ب درد نمیخوره چینی یه ست ۱۸.۱۲,نفره خوبه اما ارکوپال فله ای
از چه نظر ارکوپال سرویسی خوب نیست ؟
«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
چون همه وسایلاش بذرد نمیخورن تو فله ای ازادتری هرچقدر بخای ازهرگدوم میتونی بخری
من ۴ تا سرویس ۶ تایی خریدم هر سرویسش
۱ دیس برنج
۶ تا بشقاب پلویی
۶ تا خورشتی
۶ تا کاسه کوچیک
۶ تا بشقاب میوه
و ی کاسه بزرگ داره
سرویس من جیز اضاف نداشت ☹️😀
ولی سرویسی ک فزستادی خیلی قشنگه😍
اونجا ک میخای متن بنویسی تصویر عکس داره بزن روش و عکشو از گالری انتخاب کن عزیزم