2821
2789

۱۵وقتی ریجستر نمیشه چرا خریدی ضرر دیگ

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

۱۵وقتی ریجستر نمیشه چرا خریدی ضرر دیگ

نه اخه ببین من چون ۱۳ سالمه همراه ایفون ۱۵ یه ایپد ایر هم گرفتم برای کار های دیگم

قبل از ۱۳ پرو یه ۱۳ معمولی داشتم بعد پرو گرفتم 

۱۳ پرو رو دارم برا زنگ زدن

فقط برا پیج اینستام که وبلاگ و اینا میگیرم ۱۵ گفتن دوربینش خوبه اون رو گرفتم ولی ۱۳ رو دارم برای زنگ زدن و اینا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه اخه ببین من چون ۱۳ سالمه همراه ایفون ۱۵ یه ایپد ایر هم گرفتم برای کار های دیگم قبل از ۱۳ پرو یه ...

اها

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

اها

چیزی که خیلی اذیتم میکنه توی شمال تهران بچه نباید گوشیش چیزی به جز ایفون باشه چون اون موقع که میگن طرف کارخونه داره دستش به دهنش نمیرسه که برا بچه اش گوشی خوب بگیره وگرنه من خودم طرفدار سری z سامسونگم

چیزی که خیلی اذیتم میکنه توی شمال تهران بچه نباید گوشیش چیزی به جز ایفون باشه چون اون موقع که میگن ط ...

ادم نباید حرف مردم واسش مهم باشه 

ادم نباید حرف مردم واسش مهم باشه 

اصلا برام مهم نیست ولی ما دور و اطرافیان همه یا اپل استور دارن یا استاد دانشگاه و دکتر مهندس همه هم ایفون یعنی یدونه سامسونگ و اینا نداریم 

بعد پدرم همیشه گوشیم دو شیش هفت ماه یه بار عوض میکنه همیشه هم میگه باید بهترین مدل ها رو داشته باشی

۱۳ سالته😐

من برم بمیرم،نظرت؟

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

آیفون مثل طلاست من این رو بعد کلی تحقیق به دست آوردم

هیچ وقت تاکید می‌کنم هیچ وقت با خرید آیفون ضرر نمیکنین مثل طلا قیمت بالا پایین میشه

به هر قیمتی خریدی میتونی بفروشی حتی بیشتر اما سامسونگ بقیه مدل ها از این خبرا نیست نصف ازت می‌خرن اینو از من بپذیر چون خیلی تحقیق کردم کلی تو شهر پرس و جو کردم آیفون طلاست فقط به ریجستر اینا نگا نکن

عاقبت در چشمانی درست ، تبدیل به اثر هنری خواهی شد.

نه اخه ببین من چون ۱۳ سالمه همراه ایفون ۱۵ یه ایپد ایر هم گرفتم برای کار های دیگم قبل از ۱۳ پرو یه ...

تو سیزده سالته پرو داری:)؟؟؟؟؟

من هیجده سالمه

بر ینن تو شانس من که چند ساله که هوآوی دارم که اینقد هنگ می‌کنه که خودش تو هربرنامه ک دوس داره می‌ره خودش فالو انفالو میکنه خودش پیام میده:))))

دعا نویست کی بوده خدایی:)))؟؟؟

آیسان هستم آیسی صدام کنین  𝘮𝘺 𝘮𝘣𝘵𝘪: 𝗘𝗡𝗧𝗝