دو سه روز پیش برای یه کاری رفتم دبیرستان سابقم یعنی خدا شاهده وقتی رفتم تو انقدر جو سمی و بدی بود یعنی فقط دلم میخواست فرار بکنم اومدم بیرون با صدای بلند میگفتم شکر خدای عزوجله که دیگه مدرسه نمیرم 😂😂😂😂
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو برای من قشنگی! همونقدر که جنگل با درختاش قشنگه❤️🍁همونقدر که دریا با موجاش قشنگه🌊🩵همونقدر که روز با خورشیدش قشنگه💛☀️همونقدر که شب با ماهش قشنگه🧡🌙همون قدر که این دنیا با تو قشنگه🥺🫀خوشا صبری که پایانش تو باشی:)"M"🤍💍
ببین اصلاً جو دانشگاه و با جو مدرسه و دبیرستان اصلاً مقایسه نکن من رشته حقوق میخوندم همشون قاضی و وکیل بودن حتی ما آخوندم جزو استادامون بودن که اصول فقه و متون فقه بهمون یاد میدادند خدا شاهد سر کلاسامون انقدر فان بود انقدر خوش میگذشت که الان بعد از یک سال تموم شدن دانشگاهم فقط آرزو دارم برم هر روز سر کلاساشون بشینم خوش بگذرونم
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...