2821
2789
عنوان

عروسی عشقم

493 بازدید | 32 پست

جمعه عروسی عشقم بود و از اونجا ک پسردایی بابام میشد و فامیل نزدیک، خانوادم مجبورم کردن هم عقدکنون و عروسی و هم پاتختی رو شرکت کنم... شب عقدکنون رو با وضع بدی گذروندم من معمولا وقتایی ک بیش از حد عصبی و ناراحت میشم ب معدم میزنه و کنارش قفسه سینمم تنگ میشه و پشتم کلا میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگذره ......💔

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

ای بابا چقد سخته درکت میکنم چون خودم هم تو همین شرایط بودم😢 اما خب میگذره مهم خودتی مواظب خودت باش

حقیقت هیچ وقت نمیمیره حقیقت رو نمیشه کشت نه با گلوله نه با ساچمه نه با باتوم و نه با طناب دار 🕊

با این حال بازم مجبورم کردن تو عروسی هم حاضر باشم... قبلا با دخترعموهای پدرم رفیق صمیمی بودیم برا همین اونام از علاقه م باخبر منتها چن وقتی رابطمون بهم خورد و بعد اون دنبال نیش و کنایه زدن افتادن... سرهمین تو عروسی تظاهر میکردم ک این مسئله هیچ فرقی ب حالم نداره و آدم شکست خورده ای نیستم ولی از بعد عروسی هرروز معده درد عصبی دارم و تو حس خلا و پوچی ب سر میبرم

چن سالی میشه اروپا مهاجرت کرده تنها البته، قبل رفتنش گفته بود دوسم داره و بعد کارای قبولیش با پدرش حرف زده بود ک برای خواستگاری بیان ماهم ک تقریبا جواب مثبتو داده بودیم ولی 7 8 ماه پیش خیلی بیخبر رفتن و ی دختر دیگه رو درنظر گرفتن و نشون کردن

طی این مدت باهم درارتباط بودیم گاهی حرفشو پیش میکشیدم ک اگه فکر میکنی مثه سابق بهم علاقه نداری میتونی بری و بخاطر صحبتهای خانوادمون پابندم نشی ولی هرسری انکار میکرد و میگفت انقدر بااین حرفات آزارم نده و من واقعا بهت علاقه مندم 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز