2777
2789
عنوان

بیماری

56 بازدید | 14 پست

بچه ها معذرت میخام ۲ روزه اس*هال گرفتم ابکی ینی کامل ابه گلاب ب روتون هرچیم قرص دیفنوکسلات میخورم فایده نداره کته و ماست همه چی بچه ها چیکار کنم سرم بزنم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😕طرف خودش مریضه ایمطوری استرس میدین شاید وباس

خوب وبا یه باکتریه که از اب آلوده یا میوه وسبزی خوب شسته نشده میگیرن طاعون که نیست .علایمشم اسهال ابکیه به مدت چند روزه  درمانشم او ار اس هستش که اب بدنت رو جبران کنه نمیدونم تصورت از وبا چیه دقیقا

خوب وبا یه باکتریه که از اب آلوده یا میوه وسبزی خوب شسته نشده میگیرن طاعون که نیست .علایمشم اسهال اب ...

عزیزم ببخشید ی ذره اعصابم بهم ریخته ازدست این مریضی فردا تولدمه قرار بود تولد بگیرم خیلی حالمو گرفته این قضیه هرکی هرچی میگه سریه جبهه میگیرم ببخشید حق باتوعه

عزیزم ببخشید ی ذره اعصابم بهم ریخته ازدست این مریضی فردا تولدمه قرار بود تولد بگیرم خیلی حالمو گرفته ...

بهتره بری دکتر حتما ابم زیادنخور چون اب خالی اسهالو شدید تر میکنه فقط او ار اس اگرم مثل کف هستش حتما ازمایش بده من پارسال همینجوری شدم  تب ولرز شدید واسهال ابکی ازمایش دادم  وبا نبود ولی ویروسی بود که اسمشو نمیدونم .اسهال دو روزه اونم ابکی واسه بدن خطرناکه