2777
2789
عنوان

عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 78 پست
بچم نخیر لباسش نگاه کن از کجا به این نتیجه رسیدی😂😂😂😂

از موهاش ک مث دختر من کمه ،ب لباسش دقت نکردم ،خیرش رو ببینی

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وایییی نه دیگه😅🤭 توان ندارم😂

سه تفنگدار برای ادم جون نمیذاره

ولی فکر کن یه گوله صورتی خپل توی خونه تاتی کنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چرا خرافات رو ترویج میکنید؟

خرافات نیست ،حتما باید صدمه ببینی بعد بفهمی ،حتی میتونی خودت رو چشم بزنی ،یه ماشالله بگین هرچیزی که به وجدتون میاره

دنبالم نیا جرت میدم...
کششو درمیاره هرچی برسم ب موهاش اخرم مثل برق زده هاست بفکر بازی فقط😂

آخ دست رودلم نزارکه خونه خاهر من هرفقط بااین چل گیسا میبندم همه میگن چرا مث دهه شصتی هامیبندی میگم بخدا نمیزاره جوردیگه  فقط میخاد بره باقابلمه هاش غذا بپزه خخخ

انشالله یروز خدا ی دخمل خوشگل بهت بده  ممنونم عزیزم

فدات بشم .خدا دخترهای شما رو نگه داره .من دیگه قصد بارداری ندارم😁

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

سه تفنگدار برای ادم جون نمیذاره ولی فکر کن یه گوله صورتی خپل توی خونه تاتی کنه

وای یعنی وسط خونه ی من فقط جای همون گوله صورتی خالیه😂

وسط دعواهاشون وسط کتک زدناشون 

من فقط باید صورتی رو بردارم فرار کنم😂

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

آخ دست رودلم نزارکه خونه خاهر من هرفقط بااین چل گیسا میبندم همه میگن چرا مث دهه شصتی هامیبندی میگم ب ...

ای خدااا 

خدا حفظشون کنه سالم باشن بازی کنن همیشه 😍❤

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
خرافات نیست ،حتما باید صدمه ببینی بعد بفهمی ،حتی میتونی خودت رو چشم بزنی ،یه ماشالله بگین هرچیزی که ...

بله شاکر بودن خوبه

ولی اینکه بیایی به یه مادر بگی بچه ات مریض میشه دور از اخلاقه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
منم این لباسو برا دخترم خریدم ۲۸۰ تو چند خریدی🤣🤣🤣

قیمت ۲۵۰ بود تخفیف خورد ۹۰تومن مامانم ۳تا خرید رو سیسمونی بود

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
بله شاکر بودن خوبه ولی اینکه بیایی به یه مادر بگی بچه ات مریض میشه دور از اخلاقه

عکس بچه رو توو جای عمومی نمیزارن نمیخوام ناراحت کنم نمیخوام اذیت شه صدمه ببینه

دنبالم نیا جرت میدم...
اعتقاد نداری لزومی نداره خرافه اسم بزاری😑

متحجر نباشی و مقاومت نکنی 

دست از خرافه برمیداری 

آرامش بیشتری هم داری 

وقتی اعتقاد نداشته باشی دل چرکین هم نمیشی 

پس این خارجیا عکساشون ریخته چرا چیزی شون نمیشه ؟ 

اگر چشم زدن واقعی بود هیچ بچه ی  سالمی هم  نبود 

غیر اینه ؟؟

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز