2789
عنوان

درمان گوش درد

324 بازدید | 7 پست

بچه ها ویروس جدید گرفتم چند روز یکم بهتر شدم ولی امروز بار دو تا گوشام درد گرفته انگار کیپ میشه سرم و آمپول زدم فقط دارو الان دارم میخورم کسی می‌دونه چکار کنم بهتر بشم ؟ عنبر نسا کسی قبول داره ؟ میخام عصر شوهرم بگم بگیره دود بدم گوشمو

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

عنبرنسا گفتن خیلی بوش زیاد و بده . 

من هر موقع گوشم کیپ میشه و درد میگیره قلم بینی بو میکنم بهتره هیچیه .  

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

عنبرنسا گفتن خیلی بوش زیاد و بده .  من هر موقع گوشم کیپ میشه و درد میگیره قلم بینی بو میکنم ...

قلم بینی چیه عزیزم ؟

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

قلم بینی چیه عزیزم ؟

همین قلم ها که بویه تیزی دارن بوی ویکس میدن. 

بینی که بگیره بو میکنن ، بینی رو باز میکنه گوش هم آروم میکنه. 

دارو خانه میفروشه. . 

البته اگر گوش شما عفونت کرده و شدیده باید بری درمونگاه دکتر ببینه احتمالا آمپول دگزا میزنه برات با قرص آموکسی کلاو. 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

همین قلم ها که بویه تیزی دارن بوی ویکس میدن.  بینی که بگیره بو میکنن ، بینی رو باز میکنه گو ...

داد دارو همون روز گفتم گوشم درد می‌کنه حالا عصر همین گفتی میگیرم ببینم چجوری ....تو نت دیدم یه سیگار هست مخصوص گوش اونا نمی‌دونم چیه کاش اونا گیرم بیاد 

داد دارو همون روز گفتم گوشم درد می‌کنه حالا عصر همین گفتی میگیرم ببینم چجوری ....تو نت دیدم یه سیگار ...

عکسی که من دادم برا گرفتگیه بینی هستش . 

من خودم بعضی اوقات بینی و گوشم کیپ میشه عمیق بو میکنم این و چند دقیقه بهتر میشم . دیگه نمیدونم به درد شما میخوره یا نه😌

عکسی که من دادم برا گرفتگیه بینی هستش .  من خودم بعضی اوقات بینی و گوشم کیپ میشه عمیق بو میکنم ...

مرسی عزیزم