2777
2789
عنوان

کی تاپیکای دختر گرانبها رو خونده؟

856 بازدید | 32 پست

کی تاپیکای دختر گرانبها رو خونده؟

همیشه میدیدم تگ شده ولی هیچوقت نرفتم ببینم.

خیلی خوب و جالب بودن، قشنگ مخصوص خانمای نی نی سایت هستن. 😃😃

طرف میگه شوهرم هر روز کتکم میزنه منم براش غذای مورد علاقشو میپزم که رفتارش خوب بشه ولی باز کتکم میزنه 😨😨 آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه.

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موفق بودن و موفق شدن سختی خاص خودش رو داره مهم اینه ک یارشون همدمشون تا بی نهایت پشتشون بود 

باعث افتخارن این زنان

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

ندیدم لینک بده

عجیبه فکر کردم همه خوندن.

https://www.ninisite.com/user/discussion/b2aadde1-2dd1-49c0-9bab-65cd5283deec/دختر-گرانبها

از تاپیکای اولیش شروع کن. 

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

نه بخند نه گریه کن 

دعا کن جا پاش نذاری 

حرف رو همه بلدن قشنگشو بزنن ولی رفتاره ک تا تو شرایطش نباشی،نمیدونی چ رفتاری میکنی!

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

آره خوندم .

اما به درد من نخورد .

چون در زندگی گذشت فداکاری باید داشته باشیم .

فرق نداره مرد یا زن ..

مادر هم که اسمش  روشه، مقدسه .

کلا زندگیا الان فرق کرده .

یکم  اینور و اونور بشی از هم میپاشه 😑

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عجیبه فکر کردم همه خوندن. https://www.ninisite.com/user/discussion/b2aadde1-2dd1-49c0-9bab-6 ...

مرسی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اره منم نظرم با بعضی از تاپیک‌هاشون در تضاده

نه من نگقتم که اشتباهه گفتم برای خانمایی مثل این خانمی که مثال زدم که مثلا شوهرش کتکش زده و اون هی باز بهش محبت میکنه، تاپیک های دختر گرانبها مفید هست.

عجیبه فکر کردم همه خوندن. https://www.ninisite.com/user/discussion/b2aadde1-2dd1-49c0-9bab-6 ...

چرا باید همه خونده باشن عزیزم؟

الان مثلا تاپیک من و شما رو همه میخونن مگه😕

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

آره خوندم . اما به درد من نخورد . چون در زندگی گذشت فداکاری باید داشته باشیم . فرق نداره مرد یا ز ...

حتما لازم نیست آدم هر رفتاری رو دقیق کپی کنه، همین اثری که رو آدم میذاره و دید آدم بهتر میشه میتونه مفید باشه. 

شاید شما اختلال وابسته و مهرطلبی ندارین وگرنه خیلیا که درگیره اینجور مشکلاتن و کل زندگیشون تو این چرخه داره ازشون سواستفاده میشه لااقل میتونه یه تلنگر باشه که یه تجدید نظر تو رفتارشون داشته باشن و حتی شاید نیاز به روانکاو داشته باشن. 

چرا باید همه خونده باشن عزیزم؟  الان مثلا تاپیک من و شما رو همه میخونن مگه😕

آخه خیلی از توصیه هایی که از طرف کاربرای نی نی سایت به خانمایی که با شوهرشون اختلاف داشتن میشه، احساس میکنم یه برداشت خلاصه از تاپیک های ایشون هست.

مثلا طرف شوهرش بهش توهین کرده بی محلی میکنه و حتی خیانت و قهرن الان. کاربرا میگن به خودت برس، ورزش کن، کاریش نداشته باش تو خونه غذات رو درس کن خونه رو تمیز کن ولی کاری با شوهر نداشته باش و ...

البته شایدم اشتباه کنم.