2789
عنوان

شپش سر دخترم

383 بازدید | 32 پست

خانوما دخترم ۵ سال و ۹ ماهشه رو موهاش دانه های ریز سفید هست مثل اینکه پوست سرش بلند شده باشه وسط سرش هست پوستش کنده میشه و دون دون میده مثل شوره من شپش ندیدم چطور تشخیص بدم شپشه یا شوره؟ از الانم که نباید بچه سرش شوره بزنه اینا چیه؟

و صــبر عادت ماست...❤🦋

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگه راحت جدا میشه شوره و اگه نزدیک پوست سره و به زور جدا میشه رشکه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
نزدیک پوست سره ولی با دست جدا میشه از لای موها

راحت؟اگه راحت جدا میشه شوره اس ولی اگه مهد میره مرتب چکِش کن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
راحت؟اگه راحت جدا میشه شوره اس ولی اگه مهد میره مرتب چکِش کن

پیش دبستانی میره 

اره با انگشت در انتهای مو برمیدارم ولی واقعا نمیدونم چطوری باید تشخیص بدم من شپش نگرفتم هیچوقت الانم موهام میخاره و شوره داره ولی مطمئنم شپش نیست چون با دست برمیدارم و با تکون دادن میریزه ولی دخترم چرا شوره بزنه اخه سرش

و صــبر عادت ماست...❤🦋

پیش دبستانی میره  اره با انگشت در انتهای مو برمیدارم ولی واقعا نمیدونم چطوری باید تشخیص بدم من ...

بزن نت عکس شپش و رشک ببین

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن