2777
2789

کاش منم میتونستم پس به  جاش کمپوت ع ن

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب بود😂😂😂😂😂😂اخع چرا گناه داره...ینی راهی جز طلاق به ذهنت نمی‌رسه ؟مشکل چیه؟

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

جالب بود😂😂😂😂😂😂اخع چرا گناه داره...ینی راهی جز طلاق به ذهنت نمی‌رسه ؟مشکل چیه؟

قشنگ سوپرایز میشه اگه بدونی دیشب چه کرد 

ی بشقاب برنج پرت کرد تو آشپز خونه تا الان داشتم تمیز میکردم

قشنگ سوپرایز میشه اگه بدونی دیشب چه کرد  ی بشقاب برنج پرت کرد تو آشپز خونه تا الان داشتم تمیز ...

هعی🥲🥲🥲

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

قشنگ سوپرایز میشه اگه بدونی دیشب چه کرد  ی بشقاب برنج پرت کرد تو آشپز خونه تا الان داشتم تمیز ...

برامن پرت میکنه توصورتم انقدرکع عوضی وروانیه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

پشتوانه ای ندارم دوتاهم بچه دارم

پشتوانه ای ندارم دوتاهم بچه دارم

مثل منی منم دوتا دارم اما دیگه نمیکشم  من اگه موندم میگم بچه ها گناه دارن اما دارم میبینم بچه هام دارن افسردگی میگیرن دیگه فایده نداره شاید برم بهتر بشه همه چی