2777
2789

پیش میاد 

فقط سعی کن زنجیره رو قطع نکنی هر روز هر چقدر میتونی بخونی

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش میاد  فقط سعی کن زنجیره رو قطع نکنی هر روز هر چقدر میتونی بخونی

خب مثلا من ساعت مطالعه ام بیشترینش ۸ ساعت بوده بعد یه روز بعدش حوصلهش نباشه و ۳ یا ۴ ساعت بخونم بده؟🥲

همین.
خب مثلا من ساعت مطالعه ام بیشترینش ۸ ساعت بوده بعد یه روز بعدش حوصلهش نباشه و ۳ یا ۴ ساعت بخونم بده؟ ...

تجربی هسی؟

ببین فقط یه جمله رو همش یادت بیار"تمام خودتو بذار" اگر واقعا اون چند روز استثنا نتونستی بیشتر از 4 ساعت بخونی سعی نکن کمالگرایی کنی و روزای دیگتم خراب کنی 

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
تجربی هسی؟ ببین فقط یه جمله رو همش یادت بیار"تمام خودتو بذار" اگر واقعا اون چند روز استثنا نتونستی ...

نه انسانیم

مثلا امروز نتونستم تاا لان هیچی بخونم🥲اره کمالگرایی بده

همین.
نه انسانیم مثلا امروز نتونستم تاا لان هیچی بخونم🥲اره کمالگرایی بده

اصلا نذار روزات اینطوری بگذره! 

چرا تکنیک پومودورو نزدی از صبح تا ظهر همین امروزو؟ حتی اگرم از صبح یکساعت میخوندی از هیچی بهتر بود... پاشو شروع کن

اصلا نذار روزات اینطوری بگذره!  چرا تکنیک پومودورو نزدی از صبح تا ظهر همین امروزو؟ حتی اگرم از ...

بی انگیزه ام بعضی روزا ولی الان میرم میخونم تا شب ۷ ۸ ساعت رو

تکنیک پومودورو اخه اگه وقفه بیوفته بین درسم حس میکنم دیگه نمیتونم برم بخونم تنبلیم میشه

همین.
بی انگیزه ام بعضی روزا ولی الان میرم میخونم تا شب ۷ ۸ ساعت رو تکنیک پومودورو اخه اگه وقفه بیوفته بی ...

دیگه هرچقدم وقفه میوفتاد از هیچی بهتر بود

عزیزم همین که از قبل یه ساعت زیاد رو تعیین میکنی باعث میشه که شروع نکنی چون همش ذهنت برات بزرگش میکنه و اینطوری میشه که نمیتونی هر روز بخونی 

اول یه ساعت مشخص رو سعی کم بخونی تا ثابت بشه بعد کم کم بیشترش کن

تکنیک پومودورو هم خوبه 

تو کنکوری؟عیب نداره بقیه روزو جبران میکنم

من 402 کنکور دادم امسال دانشجو شدم