2777
2789
عنوان

ی سوال دارم

91 بازدید | 5 پست

خانمامن ب پیشنهادخودم روزمادرکادو برامادرهمسرم مخلوط کن گرفتیم بعد اون روز ک رفتیم گفت نه من حتما هدیتومیدم حالاچند روز پیش گفت کی روز مرده واینا گمونم میخواد هدیه یاهرچیزمنو باهایه همسرم بده بنظرتون قبول کنم یانه اخه حس میکنم دیرشده وباخودش نمیدونم چ فکری کرده ولی میخوام ازش قبول نکنم

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
چرابه موقص نداد چراهمیشه باید باهم بده بهمون یعنی منوحساب نکرده شاید

حالا نمیدونم دلیلش چیه ولی هرچی هس بالاخره میده دیگه

قبول کنی بهتره

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر داد بگیر. اگرم نداد به یه وَرت بگیر. من خودم شخصا انتظاری ندارم کسی بهم چیزی کادو بده.  ...

اخه خودش یک ماه قبلش ازمشهد اومده بودنزدیک سه میلیون بهمون داد بجز هدیه ها ولی روز زن همیشه بهم پول میداد شاید منتظره حقوق بدن پس بگیرم وساکت باشم 

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
اخه خودش یک ماه قبلش ازمشهد اومده بودنزدیک سه میلیون بهمون داد بجز هدیه ها ولی روز زن همیشه بهم پول ...

اره بنظرم. اگر داد لطف کرده اگرم ن بازم اشکالی نداره بنظرم   اروم باش و چیزی نگو ک فک نکنه معطل موندی اون بهت یچیزی بده