2777
2789
عنوان

ماشین

106 بازدید | 11 پست

خانما آقایون من شهر نیشابورم 

یه ماشین هست رانا سال ۱۳۹۱ شاسی ها پلمپ بی رنگ فقط یه کف دست رنگ سمت در راننده داره 

بنزینی هست تا ۵ماه دیگه بیمه داره رنگ سفید کار کرد ۲۰۰،۰۰۰ قیمت ۳۱۰ هر کی می‌خواسته باشه ۳۰۰ میدم‌ 

تروخدا بگید به کسی بگید این ماشین رو خیلی پول لازمم صاحبخونه امسال میگه باید پاشی باید ماشین فروش بره تا بتونیم خونه رهن کنیم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
حیفه ماشین بفروشی. با ماشین تو اسنپ کار کنی حتی با درآمدش اجاره بیشتر بدین

نه باید ماشین بفروشیم اگه بشه رهن کرد یا طلا هامو بفروشم با پس انداز ببینم نمیشه خونه خرید

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خرید خونه خیلی هم عالیه

اره به شرطی که این ماشین کوفتی فروش بره

من یکنفر میشناسم خانمه تو تهران خرید و فروش میکنه. نمیدونم نیشابور هم مشتری داره یا نه. فکر کنم مشتر ...

واقعا میشه بهش بگی خبر بدی بهم لطفا

من چند جلسه دیدمش کلینیک میومد. شماره اش رو بهتون میدم باهاشون صحبت کنید

چی بگم خوب بهش

بگید نیشابور هستم ماشین میخوام بفروشم. شما مشتری و خرید دارید

باشه شماره اش رو بده