سلام شوهرم چند وقته مشکل جنسی داره عدم نعوظ و بعدم زود انزالی تازگیا دچار بی اعصابی و استرس شده خانوادگی دیابت دارن گفتم برو تست بده الان ناشتا۱۱۰ یعنی دیابت داره همین مشکلات جنسی و اعصاب و اینا به دیابتش مربوطه؟؟
خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
آخه شنیدم کسایی که دیابت دارن مشکلات جنسی پیدا میکنن
خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
مشکلاتش نمی دونم به قند مربوطه یا نه. ولی همسرتون پیش دیابته. ورزش و رژیم می تونه قندشون رو بیاره پایین. شاید هم دارو. ۷۰ درصد پیش دیابتی ها دیابت می گیرند. بهش بگید خیلی جدی بگیره. دیابت می زنه به چشم و اعصاب و قلب و کلیه و فشار و جربی و... حتما پیگیری کنه. دکتر غدد خوب برید و اون مشکلاتش رو هم بگید.
مشکلاتش نمی دونم به قند مربوطه یا نه. ولی همسرتون پیش دیابته. ورزش و رژیم می تونه قندشون رو بیاره پا ...
ممنونم🙏