2777
2789
عنوان

ذکر استغفار

174 بازدید | 24 پست

سلام دوستات ذکر استغفار داریم تا جایی که یادم باشه هروز میزارم روزی ۱۰۰۰ مرتبه برای گشایش کار حاجت روایی و بخشیده شدن هرکس هرچند تا میتونه اعلام کنه هرکی هم هر حاجتی داره بنویسه تا بقیه براش دعا کنیم ان شالله گره از کارش باز بشه

سلام عزیزم ۵۰ مرتبه

کامل بگیم؟

استغفرالله ربی و اتوب علیه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره عزیزم ممنون الهی که حاجت روا بشی

الهی که بحق رسول الله شما که باعث خیر هستی و هر کسی که در تاپیک شرکت میکنه، به خوشی حاجت روا بشید 🤲

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

سلام عزیزم ۸ تا به نیت ازدواجم همین امسال با یه مرد خوب و با خصوصیات مدنظرم همین امسال برام جور بشه و امام رضا خیلی زود حاجتم بده ، برام خیلی دعا کنید مریم ام ، ممنون ازتون

گلم هر روز که گذاشتی میشه منم تک کنی تا ببینم 

سلام عزیزم ۸ تا به نیت ازدواجم همین امسال با یه مرد خوب و با خصوصیات مدنظرم همین امسال برام جور بشه ...

عزیزم دلم حاجت روا بشی من راستش بلد نیستم تگ کنم اما یادم باشه شما رو ریپلی میکنم بیایی تاپیک ام رو ببینی من شنبه میرم حرم امام رضا دوست داری اسمتو بگو اونجا برات دعا کنم عزیزم

واسه منم دعا کنید مشکلم حل بشه 😔

براتون آیة الکرسی میخونم ان شاءالله دعای امیرالمؤمنین علی بدرقه زندگیتون باشه و مشکلاتتون حل بشه 🤲

عزیزم دلم حاجت روا بشی من راستش بلد نیستم تگ کنم اما یادم باشه شما رو ریپلی میکنم بیایی تاپیک ام رو ...

باشه ممنون از لطفت 

اسمم مریم‌ ، سلام برسون و بهشون بگو مریم بیشتر از این منتظر نذار و جواب سلام واجبه و اینکه تمام حاجت شو توی نامه‌ای که رسیده به دستشون نوشته ، فقط منتظر جواب و حاجت روایی از طرف شماست ، دوست داره همین تولد پیش رو (تولد امام رضا) یکی از جشن‌های ازدواج شو بگیر ، لطفا دلشو نشکون 🥲🙏🏻

ممنون گلم ، خواهر خیلی دعام کن پیش امام 🥲🙏🏻💜