2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ککودکان در حد ۹ سال.ابتدایی ترین سطح

کتاب های first Friend هست که قبلا زیاد استفاده میشد، ولی آموزشگاه های به روز دارن از منابع بهتری استفاده میکنن، مثل سری کتاب های big English

کیفیت و سودمندی بالاتری داره، توی اینترنت سرچ کنی میبینی چون دارن این کتاب رو اموزش میدن، نمونه سوالات زیادی هم ازش دراوردن و توی اینترنت هست.

شما خودت میخوای بهش یاد بدی؟

💙❤️💚💜

کتاب های first Friend هست که قبلا زیاد استفاده میشد، ولی آموزشگاه های به روز دارن از منابع بهتری است ...

پس بنظر شما بیگ بهتره؟

حقیقتش  خودش میگه من توی خونه یاد بگیرم.

فایل صوتی کتاب دانلود کنم تا یاد بگیره.

شما ایده بهتری دارین؟

کتاب های first Friend هست که قبلا زیاد استفاده میشد، ولی آموزشگاه های به روز دارن از منابع بهتری است ...

ححقیقتش دلم میخواد باهم یاد بگیریم.من زبان اگر متن بخونم تا حدودی متوجه میشم اما تلفظ ضعیف هستم.یه جورایی هم پای بچه ام میخوام یاد بگیرم.

فکر کنم اگر من مسلط بودم مثل زبان مادری میتونستم بدون هیچ فشاری بهش یاد بدم.مثل فارسی که برای یاد گرفتنش اجبار و فشاری در کار نبود.

حالا دنبال یک کتاب مناسب هستم که فایل صوتی هم پیدا کنم و باهم جلو بریم.

اتفاقا کار خوبی میکنی عزیزم.

منم چند سال پیش شروع کردم به خواهرزاده ام توی خونه با کلیپ و فیلم انگلیسی یاد دادن که پیشرفتمون خوب بود، به بچه های دیگه هم کشیده شد 😊

آره کتاب های بیگ اینگلیش عالی هستن.

شما از سطح starter شروع کن که پایه هستش.

فایل صوتی هم داره.

آموزشش رو فیلم گرفته بودم و به مادرای شاگردام فرستاده بودم، اتفاقا دیشب توی یوتیوب آپلودش کردم، توضیح دادم که کتاب چطوریه و چطوری تمرین کنید.

و یه فایل pdf هم تمام لغات و جملات استفاده شده توی کتاب هم همراهش هست. اگه میخوای بگو برات بفرستم.

اینم لینک قسمت اول این کتاب: 

https://youtu.be/q5mJpE_I-qM?si=cwq8g4h8sLicoJfP

درسهای دیگه اش رو هم دارم توی سیستمم، اینترنت کند هستنش، ولی هر روز سعی میکنم آپلود کنم.

و اینکه غیر از کتاب، من با فیلم ها هم با بچه هامون کار‌ میکردم، توی آپارات هستش، بزن جهان تیچ. هم کارتون های زیرنویس دار درست کرده بودم، هم اینجا توضیح دادم چطوری با کارتون ها کار‌کنید:

گهگاهی هم بهتره با فلش کارت ها کار‌کنید، که به مرور توی کانال یوتیوب توضیحاتش رو میزارم.

بازم اگه سوالی داشتی بپرس عزیزم 😊

💙❤️💚💜