2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون ترمیمه هزینش کمتر حساب میشه یا اندازه همون قیمت کامپوزیته؟؟ 

راستش اونونمیدونم ولی بازم هزینش سنگینه متاسفانه من دوتا از دندونام نوکشون تیز بود برا اونا رفتم کامپوزیت کردم برا ترمیم فک نمیکنم برم دیگ چون مراقب زیاد داره 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

راستش اونونمیدونم ولی بازم هزینش سنگینه متاسفانه من دوتا از دندونام نوکشون تیز بود برا اونا رفتم کام ...

اگه نری ترمیم دندونت زرد یا بد نشه؟؟ چون ی روکش رو دندونته. مراقبت چیا میخواد؟؟ 

اگه نری ترمیم دندونت زرد یا بد نشه؟؟ چون ی روکش رو دندونته. مراقبت چیا میخواد؟؟ 

ن بعدش میتونم بلیچینگ کنم ، باید بعد از هر وعده غذایی مسواک بزنی ، ته دیگ و غذاهای سفت مث ابنبات و اینا اصلااا نخوری،تخمه نشکنی با دندون، مدام نخ دندون بکشی و این کارا 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

ن بعدش میتونم بلیچینگ کنم ، باید بعد از هر وعده غذایی مسواک بزنی ، ته دیگ و غذاهای سفت مث ابنبات و ا ...

چه سخته قهوه و اینا هم اگه خوردی باید سریع مسواک بزنی. من دندونام خوبه فقط میخوام یکم روشن تر سه ب نظرت جیکار کنم؟ 

چه سخته قهوه و اینا هم اگه خوردی باید سریع مسواک بزنی. من دندونام خوبه فقط میخوام یکم روشن تر سه ب ن ...

واای چه درد سر هایی داره من دندونام مدلش قشنگ فقط زرد ذره ذره به سختی پول جمع کردم شده ۳۰ تومن الان میترسم ۳۰ میلیون کارت بکشم برم بعد خوب نشه پشیمون بشم 

چه سخته قهوه و اینا هم اگه خوردی باید سریع مسواک بزنی. من دندونام خوبه فقط میخوام یکم روشن تر سه ب ن ...

همون بلیچینگ ،برا سفید شدن دندونه

بلیچینگ ترمیم داره؟؟؟ دندونو کوچیک نمیکنن؟؟ 

ن دندونا خودتو جرم گیری میکنن فق