2777
2789
عنوان

بارداری و سرکار رفتن

1752 بازدید | 27 پست

دوستان من تازه یه موقعیت شغلی برام جور شده و همزمان هم متوجه بارداری شدم.

به نظرتون برم سرکار یا نه؟؟؟

بعضی وقت ها میگم برم سرکار ولی بهشون نگم باردارم.

الان موندم چکار کنم.

همسرم میگه برو (بخاطر درامدش که کمک خرجش باشه)

مامانم میگه نرو.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خصوصی، خودم حس خوبی ندارم که بهشون نگم

ارزش نداره اخه مرخصی زایمان بت نمیدن که بعدشم نمیتونی احتمالا بری سرکار اگه دولتی بود خوب بود الان تا بیای کارو یاد بگیری و جا بیافتی موعد زایمانت رسیده بعدا وقتی بفهمن ممکنه خودشون بیرونت کنن 

نرو

بفهمن بارداری هم باهات راه نمیان اذیت میشی 

باید تا ماه ۸و۹ بری سرکار

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دقیقا، به همسرم میگم وجدانی نیست بهشون نگم، خودم به شدت حس بدی بهم دستمیده دروغ بگم😔

ببین حتی ممکنه باهات برخورد هم بکنه 

بخصوص اگه سه ماه اول را ازمایشی برات در نظر بگیره 

باز انتخاب خودته 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
با دکترت صحبت کن ...وضعیت جفت و جنین رو بررسی کنه...

مشکلم جفت و اینا نیست، اینکه میدونم باردارمو به اونا دروغ بگم و... ازیت میکنم.

فکر میکنم عزت نفسم اسیب میبینه به خاطر پول دروغ بگم

ببین حتی ممکنه باهات برخورد هم بکنه  بخصوص اگه سه ماه اول را ازمایشی برات در نظر بگیره  ...

دقیقا، مامانم هم همین میگه، میگه استرس به خودت نده.

میدونی سرکار باشی و باردار بشی خب منطقی ولی اینکه شروع کار با بارداری باشه  غیر منطقی

نرو اصلن نمیتونی بری بارداری روزهای اول تهوع داری بعد سنگین میشی مگه کار دولتیه که همسرت اصرار داره به فکر بچت باش 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست