2777
2789
عنوان

ژینا و شادمهر

1528 بازدید | 76 پست

بچه ها این روزا این جریان قدیمی رو دنبال کردید یا ت  اینستا دیدید 

من‌اصلا درکش نمیکنم !! یعنی چی   برای چی این کارها رو انجام میدن

هممون تو نوجوانی یا همون اول جوونی درگیر عشق های این مدلی بودیم از راه دور یا واقعی ولی به نظر من بیشتر یه شور جوونی بود قشنگ بود اما تو سن و سال خودش  عشق واقعی رو زمانی پیدا کردیم که یک نفر برای تمام عمرش مارو انتخاب کرد برای مادر بچه هاش ...جنس این عشق خیلی فرق داشت این عشق هرروز پررنگ تر میشه  ولی عشق جوونی پر دلخوری و غصه و اشکه ...من چیزی که ذره ذره با همه سختی ها ساخته میشه خیلی بیشتر از یه حس هیجانی کوتاه و بعدش یه کوه غم دوست دارم ...به خصوص بعد این همه سال ...

خب معلومه دختر میخواد یه جوری خودشو بچسبونه به شادمهر تا معروف بشه و بره بالا

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچها من تازه واردم میشه نی نی یارو تگ کنین دو پست اخرمو پاک کنه و یک پست تکراری راجب بدنسازی که زیرش کسی کامنت نزاشت؟

من بلد نیستم تگ کنم

آیسان هستم آیسی صدام کنین  𝘮𝘺 𝘮𝘣𝘵𝘪: 𝗘𝗡𝗧𝗝

همش الکیه یکی ازپست هاش رفت اکسپلور.ازاون موقع توحاشیه اس برای جذب فالوور یهو از ۲۰۰هزارتاشد ۸۰۰هزارفالوور.

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

اینستا ندارم از قضیه هم خبر ندارم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

خب معلومه دختر میخواد یه جوری خودشو بچسبونه به شادمهر تا معروف بشه و بره بالا

گفته به امین فردین اینطور نبوده و خیلی ناراحته به خودشو پسرش فحش میدن

اون آهنگم میکاپ کاره گذاشته همه کامنت خوب گذاشتن اینم پستش کرده 

در کل مردم الکی حاشیه سازی کردن واسه خودشون 

همه جیو بهم ربط دادن 

یه درصد تو کاراشون منظوری نبوده باشه حق الناسه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤