2777
2789
عنوان

زندگی گذشته

173 بازدید | 12 پست

کسایی ک میتونن گذشته رو ببین یا اینارو باور دارن یا هرچییییییی اگ ندارنم پی دی اف کتاب سفر روح رو بخونید خیلییی جالبه مال مایکل نیوتن هس بر اساس واقعیت بیمار هایی ک پیشش می امدن. درباره زندگی های گذشته و بعد اینک میمیریم چی میشههعع هس

تمنا میکنم برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کن🥲
ترسناکه ؟

ن عزیزم. خودم نصفش خوندم. درباره این میگه موقع میمیریم چی میشه. و من خوندم میگف ک ما دوبارع برمیگردیم. بخون خیلیییی جالبهههههه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ینی مجازات و اینا نمیشیم

چرا دیگه زندگی جدیدمون بر اساس عملکرد زندگی قبلمونه اینکه خوشبخت باشیم یا تو عذاب باشیم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
ینی مجازات و اینا نمیشیم

ببین بخونش میفمی. مجازات اره ولی ن اینجوری ک اینا از خدا ی هیولا ساختن والا.. خیلی جالبه بخون شمااا 

چرا دیگه زندگی جدیدمون بر اساس عملکرد زندگی قبلمونه اینکه خوشبخت باشیم یا تو عذاب باشیم

بله  شما کتابش خوندی؟؟  ولییی اینک الانم با ی روش هایی میشع گذشته روح رو فهمید.. اکاشا مثلا

بله  شما کتابش خوندی؟؟  ولییی اینک الانم با ی روش هایی میشع گذشته روح رو فهمید.. اکاشا مثل ...

نه عزیزم نخوندم اما راجب تناسخ یه مدتی خیلی مطالعه میکردم 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
نه عزیزم نخوندم اما راجب تناسخ یه مدتی خیلی مطالعه میکردم 

وایییی عزیزم بخون خیلی جالبه و غیر از اینا بر اساس واقعیت هست مایکل نیوتن نوشته خودش روانشناس هس ـ

وایییی عزیزم بخون خیلی جالبه و غیر از اینا بر اساس واقعیت هست مایکل نیوتن نوشته خودش روانشناس هس ـ

مرسی عزیزم میخونم حتما علاقه دارم به این موضوعات

مرسی عزیزم میخونم حتما علاقه دارم به این موضوعات

من پی دی اف رو دان کردم رایگانم هس بزنی سرچ بالا میاره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز