2777
2789
عنوان

دیگه نرم خونشون؟

438 بازدید | 39 پست

عقد هستیم 

دیشب خونه خواهر همسرم دعوت بودیم 

به دلیل بی حرمتی های ریز و نامحسوس قبلیشون تصمیم داشتم نرم ولی چون کل فامیل بودن گفتم اینطوری اثبات میکنم مشکل از منه و...

خلاصه رفتیم اونجا 

موقع میوه آوردن 

همسرش میوه رو آورد به همه گرفت ولی از من رد شد فکر کردم رفت برای بقیه بگیره ولی آورد گذاشت سر جاش 

دقیقا وقتی به من رسید روشو اونجوری کرد رفت 

همه هم فهمیدن زنش اومد مثلا ماست مالی کنه نرم به همسرم بگم 😐 گفت ناراحت نشیاااا حواسش نبوده ؛ درحالی که مشخص بود از قصد هست 

خواهر شوهرم و همسرش همیشه از بی حرمتی های ریز و درشت دارن  برای من و همسرم 

حتی خانواده خودش هم همینن ...

البته همسرم نبود ها رفته بود جایی بیاد .. وقتی اومد جلوی اون کلی احترام میذاشتن

شما بودید چه برخوردی میکردید؟! 

تصمیم دارم دیگه نرم خونشون و سری بعدی زنگ زد دعوت کرد بهانه بیارم بگم نمیام و اگه اصرار کرد بگم  آبجی همسرت دوست نداره من بیام اونجا پس مزاحمتون نمیشه و....

خوبه اینکار؟؟ 

واقعا دلم نمیخواد جایی باشم که میزبان ازم نفرت داره 

این نفرتی که میگم تو همه رفتار ها دیدم عزیزان پس نگید قضاوت میکنی 

چیکار باید کنم

حالا همسرم میگه دیگه ابجیم هروقت زنگ دعوت کنه بگو فلانی گفته نمی‌تونیم بیایم هرچی هم پرسید بگو نمی‌دونم گفته اینو بگم 

ولی اینکار خیلی زشته بنظرم 

راه بذارید جلو پام

پ.ن: این موضوع بی حرمتیشون برای یک ماه پیش بوده از اونموقع حتی یه زنگ هم نزدن 

دیگه نرو عزیزم

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه نرو عزیزم

نمیشه که ما تازه عقدیم از همین اول کار قطع رابطه کنیم؟ 

هم دلم نمیاد 

هم اینکه میترسم تو فامیل من بشم آدم بده 

چون همه میدونن همسرم سر همه چیز ازم حرف شنوی داره فکر میکنن من کردم

نرو عزیزم چرا جایی که حرمت و عزتتو نمیدونن و بی احترامی میکنن بری ؟ 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

هر جا خوشی برو ول کن رسم و رسوم حرف مردم اگه اومدنم مثل خودشون نامحسوس فاتحشونو بخون

من خونه ندارم عقدم کجا مثل خودشون برخورد کنم بعد اگر من مهمون بیاد خونمون بهش بی حرمتی نمیکنم:)

بگم  آبجی همسرت دوست نداره من بیام اونجا پس مزاحمتون نمیشه و.... همینو بگو و تموم حرفو نپ ...

اینطوری که هم شوهرش ذوق می‌کنه که اون حرکت منو سووزنده هم بچه جلوه میکنم

یادمه تایپک زدی اون موقع 

فکرت درگیر شده 

به نظرم بیخیال شو حتی بهشون فکر نکن 

دربارش با شوهرتم حرف نزن که حساس بشه 

اصلا برات مهم نباشه بود و نبودشون طرز رفتارشون 

بچسب به زندگیت و شوهرت 

خونشون دعوت کردن نرو به یه بهونه 

خونه مادرشوهرم دیدی رسمی و سنگین احوالپرسی کن 

نه گلگی کن نه قهر 

من جات بودم دیگه اصلا نمیرفتم خونشون،جایی هم اگه شوهرشو دیدی صاف تو چشاش نگاه کن نزدیک که شدی روتو برگردون بعدا بگو ندیدمت

برای فهمیدن آنچه که مردم واقعا فکر می کنند،به آنچه که آن ها می گویند،توجه داشته باشید💥
نمیشه که ما تازه عقدیم از همین اول کار قطع رابطه کنیم؟  هم دلم نمیاد  هم اینکه میترسم تو ...

درسته بنظرم بی تفاوت بودن بهترین راه حله

سعی کن ارتباطت خیلی کم بشه و جاهایی ک دیگه مجبوری بری بی تفاوت باش، هرکاری کردن برات مهم نباشه و ابدا نشون نده ناراحت شدی

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

نرو عزیزم چرا جایی که حرمت و عزتتو نمیدونن و بی احترامی میکنن بری ؟ 

حالا اونا که یک ماهه ازشون خبری نیست 

ولی  من دلم نمیاد انکار نمی‌دونم 

با چه رویی بگم داداشت گفته نمی‌تونیم بیایم

حرفی که همسرتون زده رو بگید

شما چیکار دارین که زشته و نادرست

اونا برادر و خواهر هستن وقتی شوهرتون میگه این کار بکنید حتما انجام بدید به درست و غلطش هم کار نداشته باشید 

البته تواین مورد منظورمه

منم جاریم خیلی بهم بی احترامی میکنه دیگه نرفتم یادمم نمیاد آخرین بار فک کنم عید دو سال قبل بود رفته بودم اصلا آدم بد من بشم چی میشه 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم