2777
2789
عنوان

میخوام جداشم

255 بازدید | 13 پست

من یکبار ازدواج کرده بودم وبا وجود پسرم خودم وازیک زندگی احمقانه نجات دادم بعد از چندسال جدایی ومستقل زندگی کردن خاطرخواه یک مرد کوچیکتر ازخودم شدم که چهارسال تفاوت سنی داشتیم ومجردم بود وباهم بودیم که سه سال برام با خانوادش جنگید که ازدواج کردیم ولی وقتی ازدواج کردم دیگ تغییرات شروع شد الان طوریه که حرف حرف خودش باید باشه ب نظر وخواسته من اصلا اهمیت نمیدع هروقت دلش بخاد باید مهمون بیاد ماشین بخره یا بفروشه یا هرچیز دیگ اینا رو مثلا خواستم مثال بزنم یک هفتس ب مخم زده برم دوباره جداشم همشم میگ میخای بمون میخای برو میدونم که سفت میزنه ولی تو این سفت زدنه فقط میخواد کار خودشو بکنه امشب واقعا فقط دلم جدایی میخاد. همش ب خودم بودم چه خریت بزرگی کردم که اومدم تو زندگی ادمی که دم از عشق میزد ولی کلی با من فرق داشت ومنو نمیفهمه وخودخواه ظده

میشه تاپیک اخرم یه دقه شما بیاید 

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میخاد بهت ثابت کنه با وجود اختلاف سنی که باهتون داره، مرده و از پس کاراش برمیاد

اومدی جدا شدی یه بدتر گیرت اومد

اون وقت چی

تا اخر عمرتم نمیشه مجرد بمونی

بذار کارخودشو کنه،یه مدت چیزیش نگو از خر شیطون پایین میاد،باهاش بحث نکن

عجله نکن برای جدایی برید مشاور یا اینکه بشین مفصل حرف بزن شاید تونستی شرایطو عوض کنی و رابطتتون دوب ...

خیلی تلاش میکنم که بهش بفهمونم خیلی خاستم بریم مشاور ولی میگ من خودم یک پا مشاوره ام فقط خیلی خودخواهه و همه کاراش ورفتاراش از نظر خودش درستع دیگ حس میکنم یا باید کلا ازخواسته های خودم بگذرم یا برم

میخاد بهت ثابت کنه با وجود اختلاف سنی که باهتون داره، مرده و از پس کاراش برمیاد اومدی جدا شدی یه بد ...

میخاد بهم ثابت کنه که حرف باید حرف مرد باشه من فقط باید ازخودم بگذرم دلم میخاد برم ب هرسختی دوباره کارکنم پسرم وبیارم پیش خودم ،بخدا خیلی داره خستم میکنه

ببین عزیزم شما یه بچه داری و شرایطت فرق داره با خانمی که مجرد هست و بچه نداره 

شما بچه پیش خودت هست یا شوهرت ؟ 

اگر بچه پیش خودته اول باید رفتارش رو در مقابل بچه ات ببینی و اینکه الگوی بچت هست 

ولی در کل بدون که ازدواج یک انتخابه و هیچ کس مجبور نیست متاهل باشه 

می تونی برای خودت زندگی کنی و کار کنی و پول در بیاری و از زندگی لذت ببری بدون اعصاب خوردی 

ولی خوب بازم فکر کن اگر تنها مشکلت خودرای بودنشه به مرور زمان و صحبت کردن باهاش حل میشه 

دعا میکنم فردا موعد پریودمه پریود شم دیگ قرص جلوگیری میخورم بعدم واقعا تصمیم میگیرم بمونم یا برم

ان شالله هر چ خیرو صلاحت باشه همون اتفاق بیفته عزیزم نگران نباش خدا همه چیزو درست میکنه برات

ببین عزیزم شما یه بچه داری و شرایطت فرق داره با خانمی که مجرد هست و بچه نداره  شما بچه پیش خود ...

لچم باخودم نیست ،من بخاطر اون از هر هفته دیدن بچم گذشتم ولی اون حتی از رفیقش بخاطر من نمیگذره درکل برنامه زندگیمون خیلی میتونه خوب باشه ب شرط اینکه من ازخواسته ها وتوقعاتم بگذرم ودرکنار تصمیاتش هیچی نگم بخندم وخوشحال باشم ازداشتن این زندگی

ان شالله هر چ خیرو صلاحت باشه همون اتفاق بیفته عزیزم نگران نباش خدا همه چیزو درست میکنه برات

خیلی عذاب میکشم که چرا نمیخاد طعم خوشی بیاد ب زندگیم البته اون تایم جداییم هرچقدر سخت بود کار میکردم خودم استقلال داشتم ولی بهترین تایم زندگیم بود که قدرش ونفهمیدم ودوباره ب شکل احمقانه با احساسم تصمیم گرفتم

لچم باخودم نیست ،من بخاطر اون از هر هفته دیدن بچم گذشتم ولی اون حتی از رفیقش بخاطر من نمیگذره درکل ب ...

خوب تو واقعا همچین چیزی می خوای از زندگیت؟ 

واقعا ارزش گذشتن از دیدن بچه ات رو داشت؟ 

قشنگ به همه چی فکر کن 

بچت هم نیاز نداره که تو رو ببینه؟