2777
2789
عنوان

خواهش میکنم

57 بازدید | 4 پست

لطفا برام دعا کنید دوستان

خیلی خیلی دلم گرفته 

هر کی برام دعای خیر میکنه امیدوارم که هیچوقت مشکل و گرفتاری براش پیش نیاد

بخدا خیلی حالم بده دارم از غصه دق میکنم 

دلیل نپرسید فقط برام دعا کنید

شاید دعای یکیتون برام اجابت شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی انسان ها ب تنگنا میوفتن ، گاهی در سکوت میمونن ، گاهی کم میاارن ، گاهی صبرشون کم کم لبریز ... و اون گاه هااا ب یاد خنده و لبخندهای قبلشون نمیوفتن !! میگن خدایا من اینجام ، در حالی که خداوند هر لحظه با اوست 🙂

عزیزم تاپیک اخرت رو هم دیدم و اومدم اینجا واست نوشتم و اینو امشب فراموش نکن = دعا در حق دیگران هزارارااان برابر جلوتر از خوده شخص هستش ( و البته بی منت) نه از روی اینکه اگه مثلا من واسه فلانی دعا کنم که ازدواج کنه حتما خودمم ازدواج میکنم!!!!! یا اگه دعا کنم پولدار بشه( خدا میگه بیین اول واسم بندم دعا کردا ) خب  خودمم پولدار میشم پس  !!!! ( این دعا با منت هستش) تو حالا سوال نشده واست که چرا رونالدو نماز هم نخونده ولی این همه موفقه؟؟؟ روزه؟ غسل؟ کفارشو چیکار میکنه؟؟؟؟؟ حتما مستنند هاشو دیدی ( ب کودکان سرطانی و کار پول میده، کمک میکنه و خیلی های دیگه،،،، (( عزیزم من مثال زدم و منظور خاصی ندارم ، خودمم نماز میخونم خودمم مسلمونم) ولی من کوچیکه شما ، امشب این کوچیکت میگه که صبور باش و به خداوند که میدونم چقدر دوسش داری اعتماد کن که میدونم اعتماد داری😀 اون رونالدو رو مثال زدم که = بجای اینکه روزی ۱۰۰ تا نزر کنی و بشینی تسبیح دونه دونه کنی ، بزو به یکی کمک کن که میدونم دست بخیری( من فقط حرف دارم میزنم منظورم تو نیستی گلم) سو تفاهم نشه ... دعا کن در حق دیگران = اینم امتحان کن ( البته بی منت) وقتی ناراحت میشی تو خودت نریز = له میشی ، بخند درعوض ... لبخند بیشتر مسیر زندگیت رو تغییر میده ، انسان خوب و پاکی هستی ب وضوح متوجه میشم و امشب دعات کنم و ارزوی خوشبختی واست کردم 🙂 شک ندارم ب لطف خدا خوشبخت میشی ( لبخند بیشتر یادت نره، تو جمع ها بیشتر ب چشم میای و مهربونیت رو فریاد میزنه😉 نمیدونم حالت خوب شد یا نه؟ ولی من از ته دلم درکت کردم امشب و حست کردم و از ته دل دعات کردم 🙂 تو بهترینی اینو فراموش نکن و تکرار کن هر روز و بیشتر ب خودت برس ... بهترین ها ب لطف خداوند برات میاد اینو امشب از من فراموش نکن که ایمان دارم ب حرفم🙂  موفق باشی دوست خوب، من رو هم ببخش ... شبت بخیر

گاهی انسان ها ب تنگنا میوفتن ، گاهی در سکوت میمونن ، گاهی کم میاارن ، گاهی صبرشون کم کم لبریز ... و ...

عزیز دلم میخوام بگم خوش بحالم که یه فرشته مثل شما جواب منو داده برام نگران شده برام دعای خیر کرده و بر من منت گذاشته و به من مشاوره داده چقدر حرفات به دل میشینه عزیزم واقعا به حرفات  ایمان دارم من عاشق خالقمم بعضی وقت ها غر میزنم صبرم کم میشه اشتباه میگنم حتی گناه میکنم باهاش لج میکنم قهر میکنم ولی جز اون بالایی کسی نمیتونه کمکم کنه بیشتر از یه ساعت نمیتونم باهاش قهر بمونم فوری میرم سمتش و به غلط کردن میوفتم و با خواهش و التماس ازش میخوام که منو ببخشه اخیرا خیلی تو فشارم خیلی زیاد از نظر روحی تحت فشارم واقعا دیگه نمیدونم چیکار کن احساس پوچی شدید دارم هر کاری میکنم میخورم به بنبست اونقدر درگیرم حتی تو خوابم آرامش ندارم ذهنم خیلی خسته ست هر کاری میکنم بازم گره میاد تو کارم واقعا خیلی خسته شدم دیگه حال زندگی کردن برام نمونده واقعا دیگه توان ندارم هیچ لذتی نداره برام زندگی 

نمیدونم چیکار کنم