2777
2789
عنوان

چجوری بخوابم ؟

106 بازدید | 13 پست

از ساعت ۹ نیم خاموشی زدیم دختر و شوهرم خوابن من هی میچرخم میگردم آخر کار آمدم سایت سرما هم خوردم عجیب بر خلاف دو شب گذشته همش خواب بودم الان بیدارم چشمم خسته نمیشه کسی راهی بلده ؟

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی لیوان دوغ یا شیر گرم بخور بخواب عزیزم 

سرما بدی خوردم همین ویروس گلوم چرکی گفتن لبنیات نخور شیر دارم یخچال اول که سرده دوم که  میترسم گلوم باز سرفه بیفته

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
گفتی متاهلی؛ از متاهل بودن و ازدواج و مادر بودن راضی هستی؟ اگه برگردی عقب باز این راهو میری؟

راستش دخترم خیلی میخام شوهرم دوست دارم زندگیم و کمابیش دوست دارم دلیل اینکه گاهی یزد میشم از شوهرم فقط فقط اینه که نمیتونم هیچی بهش بگم و اعتماد کنم چون می‌ره مادرش میگه تنها مشکل داریم همین که حل نمیشه و خاله زنکه ذاتا

وگرنه اینو در نظر نگیریم آره راضی ام چرا عزیزم ؟

راستش دخترم خیلی میخام شوهرم دوست دارم زندگیم و کمابیش دوست دارم دلیل اینکه گاهی یزد میشم از شوهرم ف ...

تاپیکو زدی یاد یه خانومی افتادم کی خیلی شبا مثل شمه تا دیر وقت بیداره و حس میکنم نصف شبا آدم با خودش صادق تره یهو یاد اون افتادم گفتم از شما بپرسم از طرفی خودمم از ازدواج میترسم

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟
تاپیکو زدی یاد یه خانومی افتادم کی خیلی شبا مثل شمه تا دیر وقت بیداره و حس میکنم نصف شبا آدم با خودش ...

نه اتفاقا من زیاد نمیام چند روز سرما خوردم همش افتادم میام حالا امشب الهی شکر حالم بهتر برعکس بی خواب شدم ... اینکه مجردی دنبال ازدواج درست هستی فقط از من به تو یه نصیحت دنبال کسی باش که خانواده درستی داشته باشه هر جور فرهنگ اون خانواده باشه پسر همون میشه من اوایل گفتم این فرق داره چکار خانوادش دارم حالا خانواده رو نگاه میکنم همشون صد پله اخلاقشون بهتر شوهرمه کلا نمیشه شناخت تا زیر سقف نرفت ولی خب انتخاب درست آینده خودت و بچه هات تضمین می‌کنه آه برگردم عقب بنظرم شوهرم انتخاب نکنم چون من همیشه از زندگی ارامش میخاستم نه قشنگی نه هیکل نه پول نه هیچ فقط آرامش و دوست داشته شدن و اولویت بودن همین ..اگه زندگی مو ببینی از بیرون قشنگ ولی از درون خالیه 

مرسی قشنگم لطف کردی 

نه اتفاقا من زیاد نمیام چند روز سرما خوردم همش افتادم میام حالا امشب الهی شکر حالم بهتر برعکس بی خوا ...

ایشالا خودت بچه هات پدر مادرت و همسرت همیشه شاد و سلامت باشید اسی جون 

راست میگی خانواده خیلی مهمه 

دوباره خودشو نشون میده ولی مطمئنم زندگی شما هم قشنگی های خودشو داره بالاخره هیچ زندگی کامل نیس به نمیه پ لیوان نگاه کن🥰 ممنون از راهنماییتون با اینکه دوست ندارم ازدواج کنم ولی ذهنم درگیرشه انگار به زودی اتفاق میوفته 

ایشالا خودت بچه هات پدر مادرت و همسرت همیشه شاد و سلامت باشید اسی جون  راست میگی خانواده خیلی ...

فدات شم عزیزی ...ببین من دوست ندارم مجرد باشم بنظرم  بچه دار شدن قشنگترین جای زندگیم بود زندگیم هر جا سخت بود خوبی ها داشت در کل مجردی بهتر تا زمانی که سقفت در بشه سنت بالا نره که انشالله برای ازدواج بچه دار شدن هم دیر نشه ....انشالله یه بخت خوب نصیبت میشه ازدواج آدم کامل می‌کنه نترس برو جلو ولی با چشم باز انشالله بهترین تصمیم میگیری و خوشبخت میشی گلم 

فدات شم عزیزی ...ببین من دوست ندارم مجرد باشم بنظرم  بچه دار شدن قشنگترین جای زندگیم بود زندگیم ...

مممنونم از دعای خیرتون عزیزم مثل یه مادر راهنماییم‌ کردید😊❤

مممنونم از دعای خیرتون عزیزم مثل یه مادر راهنماییم‌ کردید😊❤

فدات 😘😘😘😘