2789

لطفاً سریع بزارید

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

هنوز نتونسته بودم فاجعه ای که برام رخ داده رو باور کنم که علی اقا دست گذاشت روی قلبش و دیگه هیچ تکونی نخورد.... حامد دودستی زد تو سرش و فریاد کشید بدبخت شدم...

پاهام قفل بود مغزم هنگ بود اصلا نمیدونستم دوروبرم چه خبره.... وقتی به خودم اومدم که سیاه‌پوش بهترین آدم دنیا شده بودم و مصیبتی که روسرم آوار شده بود داشت ذره دره آبم می‌کرد دقیقا 40روز گذشته بود از رفتن علی آقا و من هنوز نتونسته بودم به کاری که حامد با من کرده بود فکر کنم.... اون مدت رو من خونه ی خواهر علی آقا بودم از شانس خوبم شوهرش مردی خدا داده بود که من رو زیر پر و بالشون گرفتن.... توی اون مدت از حامد هیچ خبری نداشتم، به زهرا خواهر علی آقا همه چی رو گفته بودم برای همین بود از حامد سراغی نمی‌گرفت و من رو پیش چندین روانشناس و روانپزشک برد تا شاید حالم خوب بشه دیدم عوض بشه ولی فایده ای نداشت افسرده شده بودم حالی نداشتم که بتونم به این زندگی ادامه بدم همه اش با خودم میگفتم من که داشتم توی اون پرورشگاه زندگیم رو میکردم چجوری تونستم جای حامد رو تنگ کنم که چنین بلایی به سرم بیاره.... یکسال از رفتن علی آقا گذشته بود که می‌دیدم زهرا خانم از بابت چیزی ناراحته علت رو که جویا شدم گفت امروز رفتم پیش حامد... اون خونه خونه نبود.... پر شده بود از مواد و حامدی که صبح تا شب خماره میگفت از خونه بیرونش کرده یه پسر 20ساله روی آورده بود به مواد و شده بود یه آدم عقده ای.... زهرا خانم میگفت حامد از کاری که با تو کرده پشیمون نیست... دلم از این خانواده بدجور گرفته بود.. نمیتونستم دردم رو برای کی فریاد بزنم تا اینکه خبررسید حامد توی خیابون به یه آدمی پرخاشگری کرده و اون آدم فوت شده....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی پشمالو لایکم کنه فردا ادامشو بخونم

کسی نیست توی تایپک فقد منم شماهم منو لایک کن😂😁

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
مرسی پشمالو جانم❤️😍😂

مخلص شما😂♥️

فوت شدن اون آدم یعنی مصیبت، مصیبتی که حق خورشید خانم و علی آقا نبود.خانوادا مقتول گفته بودن شرط رضایت اینه که حامد خودش ازشون معذرت خواهی کنه و به مقداری هم دیه راضی شده بودن چون خانواده ی مقتول کسی بوده که برای حامد مواد می‌آورده و اوضاع اقتصادی خوبی نداشتن و چند بچه ی قدونیم قد خونه داشته، خواهر علی آقا هرروز و شب گریه داشت میگفت حامد یه دنده است هرچی بهش میگم معذرت خواهی کن به دست و پاشون بیوفت به گوشش نمیره، با تموم ضربه ای که حامد به من وارد کرده بود تصمیم گرفتم برم زندان و ملاقاتش کنم وقتی اومد ومن رو دید شوک زده َ شد، خواست برگرده که خواهش کردم تلفن رو برداره بهش گفتم اگه اینجام به خاطر علی آقاست که حق‌ش این نبود ازت میخام معذرت خواهی کنی تا شاید نجات پیدا کني،، پوزخندی بهم زد و گفت از کاری که باهات کردم. هرگز پشیمون نیستم و اگه بازم تنها گیرت بیارم همون کارو میکنم اون کسی که کشتم بره به درک....

اونجا بود که احساس کردم حامد انسان نیست بلکه شیطانه در بطن انسان... حامد هدایت شدنی نبود و این حرف رو حاج آقای زندان هم به ما زد و میگفت خیلی باهاش حرف میزنم ولی فایده نداره.... روزی که رفت بالای دار خواهر آقا علی تعریف می‌کرد بلند بلند می‌خندید و داد میزد پشیمون نیستم.....

حاج آقای زندان میگفت درواقع حامد قلبش پر از نفرت و کینه بود که احساس ندامت اجازه ی ورود به قلبش رو نمی‌داد... خواهر علی آقا بهم گفت شرمنده اتم الناز ولی حامد قبل اعدامش بهم گفت نمیبخشمت... الان که دارم مینویسم پانزده سال از اون اتفاقات داره میگذره و شب و روز دارم با خودم میگم گناه من چیه که باید تا آخر عمر به خاطر حرف حامد عذاب بکشم؟ بعد از فوت علی آقا و حامد تمام ارثیه اش رسید به من و من هم که دل خوشی از این خانواده و خونه نداشتم همه رو وقف امور خیریه برای دختران و زنان بی سرپرست و بد سرپرست کردم، خواستم روپای خودم وایسم قید درس خوندن رو زدم و توی تولیدی مانتو در بخش خیاطی مشغول به کارم... بعداز اون قضایا دلزده شدم از زندگی و ازدواج نکردم مخصوصا با کاری که حامد با من کرد میترسیدم روی به ازدواج بیارم همیشه جوابم منفی بود ولی اینبار احساس میکنم که دوست دارم کسی رو که اومده خواستگاریم، طلبه است، طلبه ی محل خواهر علی آقا اینبار دل رد به دریا زدم و به خواستگارم که اسمش هم احمدرضا بود گفتم زمانی که 14ساله بودم بردار ناتنی ام بهم ت.... کرده بود اولش که گفتم شوک زده شد و چیزی نگفت فردا جلو تولیدی دیدمش که خیلی سربه زیر و متین بهم گفت اینکه این کار با شما شده تقصیر شما نیست و برای همیشه دلم رو قرص کرد، خونه ای ساده در گوشه ای از این شهر بزرگ، خوزستان داره و انشالله که امید دارم زندگی ای رو بر پایه ی معنویات و مقدسات شروع کنم، احساس دوباره متولد شدن رو دارم

ولی از من خواسته تمامی گذشته رو بیرون بریزم و به امید خدا همسری بهشتی باشم برای آقا احمدرضا....

درآخر از تمامی پدرمادرها میخام سهوا یا عمدا باعث تبعیض بین فرزندان نشید که اتفاقی همچون من و حامد براتون بیوفته،، همیشه به فرزندان تون یادآوری کنید خیلی برامون با اهمیتی... و این بود و بیش از این نبود،، 

خیلیییی ممنونم استاتر کاملا آموزنده بود الهی که مثل من یهو سوپرایز بشی و یه نی تپل مپل بیاد توی شکمت 🌿🤍😍

خیلیییی ممنونم استاتر کاملا آموزنده بود الهی که مثل من یهو سوپرایز بشی و یه نی تپل مپل بیاد توی شکمت ...

خواهش عزیزم نظرلطفته.. فدات عزیزم انشاالله😍❤فکرکردم نی نی داری بخاطرپروفایلت ک نوشتی انشاالله به حق این روزهاصحیح وسالم بغلش بگیری 🤲🏻🥺😍