2777
2789
عنوان

گزارشکار ۲۶ / ۱۰ / ۱۴۰۲

71 بازدید | 0 پست

خواندن زبان + کلاس : ۵ ساعت

امروز اولین جلسه ی اموزش رانندگیم بود🥰 مربیه اومد نشست گفت خب عزیزم چیا بلدی ؟ منم گفتم هیچی ! 😁 گفت مگه کلاس نرفتی گفتم نه 🤦‍♂️ خلاصه بعد اینکه قانع شد من کلاسا رو نرفتم شروع کرد از شیرمرغ تا جون ادمیزاد ماشینو برام توضیح داد. واقعا خدا خیرش بده 😄🥹 خیلی با حوصله توضیح داد دستش درد نکنه . امیدوارم همون دفعه اول ازمون ایین نامه و عملی رو قبول شم چون اگه قبول نشم ۲ ساعت باید از کردستان بکوبم بیام اینجا امتحان بدم و برگردم

خدایا ازت ممنونم که همیشه ادمای خوبو سر راه زندگیم میزاری ، یه بار یه تعریف جالب از خوشبختی شنیدم : خوشبختی داشتن ادمای خوب کنارته ! ادمایی که دوسشون داری ، ادم حسابیای توانمند و قوی و مهربونی که میتونی روشون حساب کنی. 

من الان که فکر میکنم سال کنکورم هم شانس اووردم . همینجوری بدون تحقیق خاصی و کاملا رندم مشاورمو برداشتم ولی عااالی بود ، یه مشاور واقعی و دلسوز . فقط کار نمیکرد که پول بگیره ، واقعا دغدغه ی دانش اموزشو داشت و در قبالش احساس مسئولیت میکرد. حتی راننده سرویس راهنماییم ... چقدر مرد شریفی بود ، دبیر زبان دبیرستانم ، مامانم ، زنداییم ، همه ی این ادمای خوب . ادمایی که بهت انرژی مثبت میدن ، اونایی که امکان نداره با دل گرفته بری سراغشون و با حس خوب ، با روح ازاد و قلب پرامید برنگردی . خدا یا ممنونتم . همچین همنشین ها و هم صحبتایی رو نصیب همه ی بنده هات کن . به همه ی بنده هات این فرستاده های قشنگتو ، این روح های پر امید رو ، این انسان و انسانیت رو نشون بده ، بزار همه تجربه کنن این حس قشنگ رو ❤️ 

ممنونتم خدای بینهایتم 🩵 

ساعت بیداری : ۱۰/۵
تایم استفاده از گوشی : ۶:۲۸
ایین نامه :  ۱ ص( نمیخوندم سنگین تر بودم 😁)

نماز❌️
۳ یا ۴ بار مسواک✅️
نخ دندان یا خلال دندان❌️
شکرگزاری❌️
ورزش❌️
قبل ۸ بیدار شدن❌️
۵ دقیقه تنفس عمیق❌️
قرص اهن✅️
قرآن یا دعا❌️
ضد آفتاب✅️
تمرین با دست چپ✅️
لایتنر✅️