2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=324868713]وای مردم برا این کوچولوها😍تو دلم انگار پروانه داره پر میزنه ،اوخودا چقد کیوتتتتن😍😍چند هفتشونه؟چند ...[/QUلطف داری.😻تقریبا دو هفتشونه.و چهار تا هستن دوتا دختر دوتا پسر.🥰🥰

بنده مادر یک 🙆ناز و یک 🙋‍♂️کاکل زری هستم💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
وای مردم برا این کوچولوها😍تو دلم انگار پروانه داره پر میزنه ،اوخودا چقد کیوتتتتن😍😍چند هفتشونه؟چند ...

من خیلی داشتم ۷ تا تو خونه بود البته فاصله زمانی اومدن هر کدومشون فرق داشت و ۱۷ ۱۸ تا هم بیرون جلوی خونمون داشتم که فقط به من عادت کرده بودن فعلا همین یکدونه رو دارم اسمش کیوی هست دختره خیلی شر و بلای تقریبا ۱ نیم الی ۲ ماهشه

اها از گربه خونگیتون متولد شدن؟ امیدوارم به سلامتی بزرگ شن 

بله گلم.قربونت.❤️

بنده مادر یک 🙆ناز و یک 🙋‍♂️کاکل زری هستم💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
منم تو کوچه مون دیدم خیلی خوشگل بود مو بلند و ناز اما مامانش بود دلم نیومد جداش کنم 

خوب کاری کردی بچه گربه رو وقتی مامانش پیشش هست نباید جدا کینم اما کیوی رو خیلی بی حال پیدا کردم دیگه اوردم با خودم

من خیلی داشتم ۷ تا تو خونه بود البته فاصله زمانی اومدن هر کدومشون فرق داشت و ۱۷ ۱۸ تا هم بیرون جلوی ...

خیلی خوشگله کیوی خانوم ،امیدوارم سلامت باشه همیشه😍خوشحالم یه حامی حیوانات میبینم و اینکه گربه هارو نمیخرین و به سرپرستی میگیرین خیلی خوشحالم کردن ،من هنوز مامانم اجازه نمیده ولی برم تو خونه خودمون میدونم قرازه کلی گربه داشته باشم😂😍