درود 💙 شبتون بخیر و نیکی 🌼
همراه من باشید با ثبت این خاطره ی زیبا از تولدم ... با عکس توضیح میدم 😍 ( این تاپیک صرفا برای انتقال انرژی مثبت هست)
من دی ماه 20 ساله شدم... این تولد برای من خاص بود و حس عجیبی داشتم 😅 اما متاسفانه خانواده ام سه روز قبل از تولد عازم شهرستان شدن و همسرمم عازم ماموریت یهویی 😬
خلاصه بگم روز قبل از تولد غمگین بودم که روز تولدم عزیزترین هام کنارم نیستن.... اما چاره ای نبود این هم یک چالش در زندگی ام بود که باید به بهترین نحو بهش غلبه میکردم.. خلاصه تر بگم ! در کافه ای که مشغول به کارم،میز رزرو کردم و کیک سفارش دادم ... کیک مورد علاقه ام!
شب که شب زیباترین لباسم رو برتن کردم و راهی کافه شدم... این هم عکس کیک و تمم 👇
عکس اول
برای روز تولدم مرخصی گرفتم ... صبح زود کاپ کیک پختم
🌈💙 عکس دوم
💢 من در روز تولدم کار هایی انجام میدم که دوستش دارم ، خوراکی هایی که مورد علاقه ام هست و... .
اما از محل کارم تماس گرفتن و گفتن سریعا باید برم اونجا و کاری انجام بدم... و خلاصه تر بگم، این شد که 3ساعت وقت گرانبهای من در روز تولدم که مرخصی بودم درگیر این عزیزجان ها شد ( وی عاشق قهوه است 😁)
🌈 عکس سوم
وقتی برگشتم وقت ناهار بود... به فست فودی مورد علاقه ام رفتم و غذا های مورد علاقه ام رو سفارش دادم ( این یک روز رژیم و کم خوری ممنوعه 😬)
لطفا اگر باردار هستید یا مثل من شکمو هستین از دیدن عکس خودداری کنید تا مدیون نکنید من رو 😬😅

در این مابین در دفتری لیستی از موفقیت ها و گام های سال گذشته رو ثبت کردم و لیستی از اهداف و ارزو های پیش رو رو نوشتم و برای خودم دلنوشته ای به یادگار گذاشتم...
و قسمت خوشمزه ی ماجرا دعوت شدن به نوشیدنی مورد علاقه توسط همکار جان بود 😍😁👇

خلاصه تر بگم من دراون روز ایلدای رها و مورد علاقه ام بودم... فارغ ز غوغای جهان روز تولدم متعلق به ایلدا بودم 🙂
روز خوبی رو سپری کردم فکر نمیکردم بتونم خوش بگذرونم اما شد! وقتی غروب برگشتم خونه موهام رو فر کردم و هزار تا عکس گرفتم و ذوق کردم 😃👇
🌈عکس
خانما بیدارین 😃 اگر بیدارین که ادامه بدم و باقی عکس هارو از جشن تولدم بذارم 😃 این پست زیاد شد.