2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یعنی سر اینه منظورت ناباروزی برای واریکوسل ؟ اگه آره خب عمل میکنن واریکوسل رو 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
منم شوهرم داشت عمل کرد سر یه سال دوباره برگشت  یعنی توی یه سال دوبار عمل کرد

چجوری شما باردار شدید ؟ منظورم پسر چون من خیلی کارا کردم مورفولوژی شوهرم یکم پایین گفتم شاید مشکل داره

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
شوهر من گرید۳ دکتر گفت باعث نازایی نیست برو اقدام کن بچه دار میشی اصلا جدی نگرفت

باردار شدی؟

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
هنوز نمیدونم پسره یا نه😅😅😅

ای خدا منم خو تب پسر زایی گرفتتم هر کسی دیگر آبی داره میرم سراغش 😅 انشالله سالم باشه منم اقدامی ام برام دعا کن مرسی 

ای خدا منم خو تب پسر زایی گرفتتم هر کسی دیگر آبی داره میرم سراغش 😅 انشالله سالم باشه منم اقدامی ام ...

به نظر من شوهرتون ببند به آجیل ۴ مغز شور

فدات بشم عزیزم ممنون از دعای خوبت 😍😍

انشالله به زودی تو هم خواست دلیت میرسی 🤲🤲

به نظر من شوهرتون ببند به آجیل ۴ مغز شور فدات بشم عزیزم ممنون از دعای خوبت 😍😍 انشالله به زودی تو ...

به همه چی که فکر کنی بستمش خودم بستم البته ها ولی خوب ای یو ای تعیین جنسیت کردیم نشد کلا باردار نشدم ۵ ماه ....توکلم به خداست ...😘♥️♥️♥️♥️

به همه چی که فکر کنی بستمش خودم بستم البته ها ولی خوب ای یو ای تعیین جنسیت کردیم نشد کلا باردار نشدم ...

منم سه بار ای یو ای تعیین جنسیت داشتم که نشد چهار سال منتظر بودم الان به لطف خدا سه قلو باردارم😍😍

انشالله تو هم به زودی جواب میگیری نگران نباش

منم سه بار ای یو ای تعیین جنسیت داشتم که نشد چهار سال منتظر بودم الان به لطف خدا سه قلو باردارم😍😍 ...

وای عزیزم ۳ قلو خیلی ترسناکه چطوری آخه من از دو قلو وحشت دارم ای خدا باورم نمیشه الهی سالم سلامت هر سه شون بغل بگیری عزیز دلم ...چند ماهته؟

فدات بشم عزیزم ۲ ماه عزیزم عزیز میشه لطفا تاپیک اخرم گزارش بزنید🙏🙏

باش عزیزم 

خدا کنه بچه هات دو تاش پسر باشن و یه دختر که با اون دخترت بشن دو تا ...خیلی خوب با یه بارداری کلی بچه همزمان بیاری راحت میشی ....خیلی برات خوشحال شدم اگه  دعای زن باردار بگیره دعای شما ۳ برابر میگیره چون ۳ تا قلب همزمان داری ....به حق فاطمه زهرا که سالم سلامت بغل بگیریشون و چشم بد ازتون دور باشه عزیزم