2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنید راحت بمیرم؟؟؟

140 بازدید | 9 پست

از استرس مریضی و درد و مرگ و سرطان یک روز آروم ندارم،۲۵ سالمه،یه سری مشکلات جزئی بدنی دارم دیسک و فیبروکیستیک سینه و سندروم روده و شقاق(زیاد شدا کلکسیونم تکمیله😂)همش میترسم مریضی خاصی بگیرم از ترس و استرس دارم خودمو میخورم دوساله ایمطور شدم قرصم مطخورم خوب نمیشم فقط برام دعا کنید توروخدا صلوات بفرستید برام شاید ارامش بگیرم حداقل🙂💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نمیشه🤨

با طب سنتی معتبر میتونید درمانش کنید

یک سری سوره ها و ذکر ها هم هست که برای درمان وسواس خوبه

حتما تحقیق کنید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

سلام

این چیزایی که گفتید اصلا جزو بیماری های مهم نیستتتت.

درمانهای دیسک پیشرفت کرده فیبروکیستیک سینه میگن اصلا به عنوان بیماری نباید نگاهش کرد سونو چکاب بدید دوره ای.شقاق هم بدون عمل خوب میتونه بشه هم عملش پیشرفت کرده حتی با لیزرم بعضیاش عمل میکنن.استرسم نداشته باش روده تحریک پذیرفت خیلییی بهتر میشه.

خب الان دیدی جای غصه خوردن نیست

الهییییییی شکر بیماری مهم نداری

ان شاء الله تنت سلامت 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ان شاء الله امام زمان ظهور کنن علم پزشکی چنان پیشرفتی میکنه که همههه مریضیا علاج پیدامیکنن.اللهم عجل لولیک الفرج

سلام این چیزایی که گفتید اصلا جزو بیماری های مهم نیستتتت. درمانهای دیسک پیشرفت کرده فیبروکیستیک سی ...

سلام قربونت بشم هرکی هستی زحمت کشیدی اینهمه برام تایپ کردی و دلمو اروم کردی خیلی نیاز به یه دوست دارم حال جسمی و روحیم داغونه افسردگی گرفتم دوساله استرس و ترس نشسته تو جونم هرچی زودتر بمیرم برام بهتره انقد ک از مرگ و مریصی ترس دارم چجوری بلخره میخوام باهاش روبرو بشم؟؟؟؟من که نمیتونم ازش فرار کنم😭😭

سلام قربونت بشم هرکی هستی زحمت کشیدی اینهمه برام تایپ کردی و دلمو اروم کردی خیلی نیاز به یه دوست دار ...

فدات عزیزم

بعضیا اینجورین فوبیای مریضی دارن شاید صحبت کردن با مشاور کمکت کنه.شایدم مشغول بشی وقتت مر بشه کمتر فکر و خیال کنی بعد به مدت از سرت بیفته

الان جووونی فکر مرگ و مریضی نکن الان این دوسال نشستی فکر و خیال و غصه  خوردی چی شد؟جز اینکه دو سال از بهترین سالهای زندگیت با استرس الکی گذشت.

دلت میاد بگی زود بمیری(دورازجونت)؟ خونوادت چی گناه دارن غضه میخورن که

دعا کن خدا سلامتی بهت بده 

مطمان باش مردنت در ۱۲۰ سالگی برا اثر کهولت سنه.

پس الکی فکر مریضی و مرگ نکن.چیزی که هنوز نیومده نرو استقبالش و فکر راجع بهش نکن.الان به لطف خدا ۴ ستون بدنت سالمه این چیزایی هم که گفتی توی این دوره زمون خیلیییییی عادیه دیگه

من یه کلیپ دیدم میگفت روزی ۴۰۰ بار ذکر یونسیه بگید و۱بار حدیث کسا بخونید و ذکر یا علی بگید خیلی ارامش میده من یه مدت خوندم واقعاا تاثیرش دیدم.امتحان کن.

از صمیم قلبم برات ارزوی سلامتی جسم و ارامش روح میکنم

اگه دوست داشتی برای سلامتی من و خانوادمم دعا کن

فدات عزیزم بعضیا اینجورین فوبیای مریضی دارن شاید صحبت کردن با مشاور کمکت کنه.شایدم مشغول بشی وقتت م ...

خیلی ممنونم عزیز مهربون حتما دعات میکنم دل مهربونی داری خدا به خودت خانوادت سلامتی پایدار بده انشالله ممنون که ارزش گذاشتی باهام حرف زدی واقعا این حرفا تاثیر مثبتی تو ارامش ادما داره خدا امثال تورو زیاد کنه ❤❤❤❤

خیلی ممنونم عزیز مهربون حتما دعات میکنم دل مهربونی داری خدا به خودت خانوادت سلامتی پایدار بده انشالل ...

قطعاااا مهربونی از خودته که منو هم مهربون دیدی عزیزدلممم.

ممنون از دعای خوبت،لطف میکنی که دعام میکنی گلم.

ان شاء الله بهترین هاااااا نصیبت بشه عزیزم❤️🌹