2777
2789
عنوان

بچه خواب نداره اصلا

516 بازدید | 24 پست

بیچاره شدم بدبخت شدم دخترم ۲ سالشه تاخیر حرکتی داره راه نمیره دکتر مغز و عصاب بردم نزاشت نوار مغز بگیرن فقط گریه می کنه شبا نمیخابه تا صبح بیدار ه دکتر گفت مغزش رشد نکرده قرص خاب آور داد هیچ تاثیری نداره نمیخابه متخصص کودکان هم بردم شربت داد نخابید متخصص کودکان گفت دور سرش خوبه پس چرا دکتر مغز وعصاب میگه مغزش رشد نکرده حرفم نمیزنه دیگه دارم روانی میشم قرص و شربت خاب آور دادن این نمیخابه میگه مغزش رشد نکرده .متخصص کودکان میگه شبا نخابه دیوانه میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز میخوابه؟دختزمنم ازروز اول نمیخوابید.الانم شبها به ژوز میخوابه.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

نذر بکن خوب بشه سفره حضرت رقیه بندازی بچه ها رو دعوت کنی دور سفره بشینن

انشاءالله که هم خوابش درست بشه هم مغزش مشکلی نداشته باشه به حق حضرت رقیه(س) 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

دختر هجده ماهه منم شب تا صبح بیداره و راه هم نمیره هنوز😢

شما الکی استرس دارین ، راهکارشو بهتون گفتم ولی نمیخوایین قبول کنید متاسفانه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

یکی رو میشناسم بچش نمیخابیدو گریه میکرد آخرش دکتر بهش قرص ملاتونین داد از دوز کم شروع کرد بعد زیادش کرد بعدش خابید بعد آروم کمش کرد و قطع کرد.میگه وقتی بهش قرص دادم خابید و شروع کرد جمله بسازه

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون