2777
2789
عنوان

غول چراغ جادو ... 🤯

80 بازدید | 14 پست

اگه قرار بود غول چراغ جادو الان پیش تون ظاهر شه و فقط یکی از ارزوهاتون رو براورده کنه انتخاب تون چی بود؟

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

ازدواج با عشقم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقر ریشه کن شه،همه توی رفاه باشیم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

مگه غول چراغ جادو سه تا ارزو براورده نميكرد ؟ اينم تورم روش اثر گذاشته از حجم كم كرده؟😒اينقدر اوضاع خرابه با يه ارزو چي درست ميشه ؟ ميشه ارزو كرد كه ١٠ تا ارزوي ديگم رو هم قبول كنه😈 اگه گفت نميشه كه ٣٠٠ هزار ميليارد تومن بده

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
حس میکنم تو دنیا دیگه کاری ندارم  ازش متنفرم..... ترجیحمه زودتر برم

ارزو كن پول زياد بده حداقل دو جا رو بري ببيني ، پول كه باشه ميفهمي كلي كار هست

علاقه ای به دیدن این دنیا ندارم  از سفر هم بدم میاد

انشاله بهترين ها و شادترين ها برات پيش بياد اونجور كه به كوچيكترين چيزا هم علاقه پيدا كني ❤️