2777
2789

چیزی به اسمش نبود که توقیف کنن گفتن باید پرونده بفرستی دادگاه. گفتم بیخیال. کنسل کردم همونجا.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه دونگ خونه و خط موبایل همسرم توقیف شده الان توافق کردیم سه دونگ و جای مهریه خودش بنامم بزنه مایقی مهرمم بخشیدم صبح رفتم دفتر پیشخوان و لایحه زدم که موبایلش و سه دونگ رفع توقیف بشه اونام گفتن سیستمی برای کارشناست میفرستیم و یک پرینت هم به من دادن کفتن بده دستی به کارشناست ولی کارشناس صبح نبود و همکاراش گفتن بیست روز بعد بیا سر بزن 

میخوام بدونم مگه چقدر زمان میبره که بخوان رفع توقیف کنن؟؟ که میگن بیست روز بعد بیا سربزن😐

چیزی به اسمش نبود که توقیف کنن گفتن باید پرونده بفرستی دادگاه. گفتم بیخیال. کنسل کردم همونجا.

اا شما هم لایحه دادین؟ اخه مال من هشت ماه طول کشید وکیلمم فقط الکی پول گرفت یه خط توقیف شد و سه دونگ ولی زده بود جزو مستثنیات ولی همچنان بازداشت بود دیگه بعده ملی دعوا و دویست ملیون پول وکیل دادنم قرار شد اینجور توافق کنیم که بالا گفتم

اگر رفع توقیف کنی و به نامت نزنه چی؟ 

نه رفتیم دفتر خونه کارای انتقال انجام شده فقط مونده ثبت بشه دارایی هم رفتیم ولی امروز استعلام گرفتم بقیه کارا رو دفتر خونه بکنه گفته خونه بازداشته

اا شما هم لایحه دادین؟ اخه مال من هشت ماه طول کشید وکیلمم فقط الکی پول گرفت یه خط توقیف شد و سه دونگ ...

ما هنوز به دادگاه نکشیده.

شنیده بودم میخواد همه چیزو بفروشه بره خارج واسه همین رفتم بذارم اجرا از طریق اداره ثبت که گفتن چیزی به نامش نیست. (به اسم خواهر و مادرش کرده همه چیزو 😒😒) . دیگه فعلا لغو زدم.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

یعنی انتقال داده صلحم زدن فقط یه امضای اخر مونده و اینکه سند شش دونگ‌تک برگ بشه به اسمم همین 

این اداره ثبت اجرا خیلی اذیت میکنن یعنی واقعا بیست روز طول میکشه ؟ تازه گفتن برو بیست روز بعد بیااا پس اون لایحه به چه درد میخوره من دادم 

تو این مدت که بعید میدونم بتونه انتقال بده، ولی با وکیل صحبت کن، یه وقت نزنه زیرش، یه شماره تلفنی بود برای مشاوره ی حقوقی تلفنی رایگان الان شماره اش یادم نیست ولی سرچ کنی میتونی پیدا کنی، حتما بپرس بی گدار به آب نزنی، دور از جونتون همه هفت خط شدن

ما هنوز به دادگاه نکشیده. شنیده بودم میخواد همه چیزو بفروشه بره خارج واسه همین رفتم بذارم اجرا از ط ...

امان از دست این مرداا خدایی قانونم فقط پشت ایناست مهریه الکیه تو ایران وکیل بیخوده حیف دویست ملیون پول که دادم به اونا 😢

ما هنوز به دادگاه نکشیده. شنیده بودم میخواد همه چیزو بفروشه بره خارج واسه همین رفتم بذارم اجرا از ط ...

ببین با وکیل صحبت کن مثل اینکه تاریخ انتقال دادنش مهمه، اگر همین اواخر باشه میتونی اقدام کنیا

تو این مدت که بعید میدونم بتونه انتقال بده، ولی با وکیل صحبت کن، یه وقت نزنه زیرش، یه شماره تلفنی بو ...

نشونشون دادم صلحی که کردیمو‌گفتن اکی هست نیاد امضام کنه الزام به دادگاه میزنی دادگاه میخوادش و باید امضا کنه 

ولی کاش زود کنسل میکردن 😢😢 دیگه مهرمو‌نمیخوام اونا ول نمیکنن