2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 50 پست
عزیزم سومی هست بچه اول ۱۲ سالشه دومی ۱۰ این یکی خدا خواست من اون دوتا پشت سر هم اوردم که باهم بزرگ ب ...

خدا حافظشون باشه 

پس دلیل این بوده 

و اینکه  فکر کردم دومیه علت سوالم اینه که من دوستی دارم بچه اولش ده سالشه دومی ۲/۵ این دوتا هم جنس هم هستن ولی اصلا اصلا باهم ارتباط نگرفتن هر کاریم دوستم میکنه تاثیر نداره سیستم زندگیش کلا بهم ریخته شده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خب اینجا نمیشه هیچ کاری کرد بدون مشکل سزارین نمیکنن چون بیمارستان دولتی  خدا لعنتشون کنه سر زا ...

میفهمم من خودم لگنم مشکل داشت ولی نامه سزارین ندادنم مجبور شدم بقول خودشون برای طبیعی یرم تا حد مرگ رفتم بعد سزارینم کردم درد جفتش کشیدم.

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه اولم هیچ تغییر نکردم  نه شکم داشتم نه پهلو میگم تا ماه آخر ۴۸بودم بچه ام ریز بود سر دوم ...

منم بچه اولم ریز بود برعکس دومی ۳کیلو۸۰۰ بود یعنی فکرکن که بچه اولی مثل بچه دومی درشت بود چی به سرمون میامد انشالله این یکی واسه شما راحتر وآسون تر باشه حیفه بخوای شکمتم پاره کنی بعد از دوتا طبیعی

کشورهای پیشرفته نه ایران !

خب ، من منظورم اینه که اگه چیز بدی بود در اون حدی که زن های ایرانی گندش کردن خب اونام بیشتر سزارين میکردن ، فک نکنم اونام دم دستگاه پیشرفته خاصی واسه اینکار داشته باشن همه جا یکیه ، شما میتونی ماما خصوصی بگیری یا بری شهر دیگه بیمارستان خصوصی گرون

ψ ❤️

میفهمم من خودم لگنم مشکل داشت ولی نامه سزارین ندادنم مجبور شدم بقول خودشون برای طبیعی یرم تا حد مرگ ...

من سر دومی مرگ و با چشام دیدم یعنی قشنگ مردم و زنده شدم 

۲۷سالم و دلم نمیخاد مث پیرزنانی هفتاد ساله بشم 

خب ، من منظورم اینه که اگه چیز بدی بود در اون حدی که زن های ایرانی گندش کردن خب اونام بیشتر سزارين م ...

اتفاقا میخاستم برم شهر دیگه ولی از شانس گندم همسرم تو اون تایم مسافر یعنی باید بره ومن نمیتونم تنهایی برم 

کلا ایندفعه بدشانسی آوردم 

اتفاقا میخاستم برم شهر دیگه ولی از شانس گندم همسرم تو اون تایم مسافر یعنی باید بره ومن نمیتونم تنهای ...

بدون همسر با بقیه اعضای خانواده هم میشه ، فک کنم اگه طبیعی کنی زودتر سر پا میشی واسه رسیدگی به کارهات

ψ ❤️

خدا حافظشون باشه  پس دلیل این بوده  و اینکه  فکر کردم دومیه علت سوالم اینه ...

ممنونم عزیزم خدا عزیزها شما هم حفظ کنه 

خب سخته دیگه بالاخره چند سال بچه تنها بوده برا خودش پادشاهی کرده یه دفعه یکی از راه میرسه میشه مرکز توجه خب بی تاثیر نیست براهمین روانشناس ها هم میگن فاصله سه سال باشه خوبه ولی من چون دو تا هستن فکر نکنم مشکلی پیش بیاد برا سومی الان که خیلی مشتاق هستن و ذوق دارن دوستتون سعی کنه بین شون فرق نذاره مثلا گاهی مسئولیت کوچیکه به بزرگه واگذار کنه کم کم رابطه شون خوب میشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ممنونم عزیزم خدا عزیزها شما هم حفظ کنه  خب سخته دیگه بالاخره چند سال بچه تنها بوده برا خودش پا ...

ممنونم 🙏🏻

بچه کوچیکه هم ارتباط نمیگیره 

داستانیه

نیرو کمکی هم داری خداروشکر 😄

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
به نظرم خیلی خوب بچه ها کمک حالت میشن بچه ی دومم چهارسالش اولی هفت 

اره امروز با دخترم رفتم دکتر بعد دکتر فرستادم بیمارستان کلی مراقبم بود قربونش برم ولی من دلم نمیاد اونا را اذیت کنم گناه دارن حالا اگه خودشون مایل باشن فرق میکنه 

انشاالله عزیزم خدا بچه هات حفظ کنه 

ممنونم 🙏🏻 بچه کوچیکه هم ارتباط نمیگیره  داستانیه نیرو کمکی هم داری خداروشکر 😄

خب اون کوچیکه الان بزرگه باید شروع کنه تا اونم یاد بگیره 

نیرو کمکی بچه ها میگین؟😅

اره امروز با دخترم رفتم دکتر بعد دکتر فرستادم بیمارستان کلی مراقبم بود قربونش برم ولی من دلم نمیاد ا ...

امین همچنین خدا بچه های خوشگل شمارو هم حفظ کنه