baleleh مدیر عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 783 عنوان خاطره | مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 23 پست چطور خاطرات رو فراموش کنم !کسی راهکار داره ؟ 😊💔 1402/10/26 | 23:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نام_مستعار_نمیخوام عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 11 علاقه شدید قلبی نسبت به یک دوست صمیمی در گذشته که همجنس من بوده و البته یکطرفه به طوری که لحظات بد ا ... هر چقدر رو چیزای فکری بیشتر تمرکز کنید یجوری تلقینه و خوب نیست بهتره حواستون به چیز دیگه منعطف کنید تاثیر داره چیزی که گفتم
baleleh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 783 عشق افلاطونی؟! به همجنس؟! برای فراموش کردنش آیه ۲۷ سوره ابراهیم رو هر روز ۷ بار بخون، اگر یک روز خ ... اونطور که فکر میکنید نیست عشق به همجنس لزوما همجنسگرایی محسوب نمیشه حس من هم فاقد هر گونه میل و گرایش جنسی بود مرسی بابت راهنمایی حتما میخونم ❤️
baleleh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 783 طبیعیه خلاصه جواب اینکه بعدا با اومدن ادم مناسب جنس مخالف که محبت واقعی بینتون باشه درست می ... امیدوارم همینطور باشه 🙃💔
baleleh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 783 هر چقدر رو چیزای فکری بیشتر تمرکز کنید یجوری تلقینه و خوب نیست بهتره حواستون به چیز دیگه منعطف کنید& ... چشم سعی میکنم ممنونم از شما 🤗❤️
نام_مستعار_نمیخوام عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 11 اونطور که فکر میکنید نیست عشق به همجنس لزوما همجنسگرایی محسوب نمیشه حس من هم فاقد هر گونه میل و گرای ... نخیر کاملا طبیعیه حس شما حتی اگر خیلی اوقات به ویژه تو سن زیر بیست گرایش جنسی هم باشه می تونه همجنسگرایی حساب نشه اون خانم متاسفانه از اطلاعات کافی از معارف اسلامی نداشتن که اینو گفتن
baleleh مدیر استارتر عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 783 نخیر کاملا طبیعیه حس شما حتی اگر خیلی اوقات به ویژه تو سن زیر بیست گرایش جنسی هم باشه می ت ... خیلی ممنونم از درکتون 😊🙏
محروق عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2188 اونطور که فکر میکنید نیست عشق به همجنس لزوما همجنسگرایی محسوب نمیشه حس من هم فاقد هر گونه میل و گرای ... خب کامل توضیح ندادید برای خودم هم سوال شد بود که داستان چیه. آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻♀️
نامعلوم_پنهان عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 571 دوباره خودتون لغو در خواست زدین باز نگید من زدم حرف مهم داشتم ، دیگه تموم شد همه چی ، خداحافظ 👋