2777
2789
علاقه شدید قلبی نسبت به یک دوست صمیمی در گذشته که همجنس من بوده و البته یکطرفه به طوری که لحظات بد ا ...

هر چقدر رو چیزای فکری بیشتر تمرکز کنید یجوری تلقینه و خوب نیست بهتره حواستون به چیز دیگه منعطف کنید 

تاثیر داره چیزی که گفتم 

عشق افلاطونی؟! به همجنس؟! برای فراموش کردنش آیه ۲۷ سوره ابراهیم رو هر روز ۷ بار بخون، اگر یک روز خ ...

اونطور که فکر میکنید نیست عشق به همجنس لزوما همجنسگرایی محسوب نمیشه حس من هم فاقد هر گونه میل و گرایش جنسی بود مرسی بابت راهنمایی حتما میخونم ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونطور که فکر میکنید نیست عشق به همجنس لزوما همجنسگرایی محسوب نمیشه حس من هم فاقد هر گونه میل و گرای ...

نخیر کاملا طبیعیه حس شما 

حتی اگر خیلی اوقات به ویژه تو سن زیر بیست گرایش جنسی هم باشه می تونه همجنسگرایی حساب نشه 

اون خانم متاسفانه از اطلاعات کافی از معارف اسلامی نداشتن که اینو گفتن 

اونطور که فکر میکنید نیست عشق به همجنس لزوما همجنسگرایی محسوب نمیشه حس من هم فاقد هر گونه میل و گرای ...

خب کامل توضیح ندادید برای خودم هم سوال شد بود که داستان چیه.

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️