raiinbooow مدیر استارتر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 128 عنوان زندگی:( 48 بازدید | 5 پست دوستان من چند ماه دیگه بیست سالم میشه ولی هنوز هیچ هدفی ندارم تو زندگیم دانشگاه میرم ولی واقعا علاقه ایی به درس ندارمدلم میخواد کار کنم ولی واقعا تو هیچی استعداد ندارمچیکار کنم:(( 1402/10/26 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
darjostejoye_aramesh عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 583 یه مورد خوب خواستکار داشتی جواب بده ازدواج خوب برات بهترین کاره بی چشمداشت حراج محبت کنیم که همه ما خاطره ایم❤
elahesong عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16749 سلام عزیزم ببین تو اطراف تون فروشگاه زنجیره ای نیروی خانم نمیخوان اگه خواستن اونجا استخدام شو یعنی اگه اینکارو دوست داری منظورمه
raiinbooow مدیر استارتر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 128 یه مورد خوب خواستکار داشتی جواب بده ازدواج خوب برات بهترین کاره دلم نمیخواد با بی هدفیم زندگی یه کس دیگه رو خراب کنم و حس میکنم برای ازدواج هنوز کامل نیستم
raiinbooow مدیر استارتر عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 128 سلام عزیزم ببین تو اطراف تون فروشگاه زنجیره ای نیروی خانم نمیخوان اگه خواستن اونجا استخدام شو یعنی ا ... مرسی عزیزم
darjostejoye_aramesh عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 583 دلم نمیخواد با بی هدفیم زندگی یه کس دیگه رو خراب کنم و حس میکنم برای ازدواج هنوز کامل نیستم خب هدف تعیین کن واسه خودت درس که میخونی خوبه ورزشم برو تفریحم داشته باش فعلا خوش باش مجردی کن تا بعد حسرت نخوری رفته رفته پخته تر میشی هدفا میاد نگران نباش بی چشمداشت حراج محبت کنیم که همه ما خاطره ایم❤