2777
2789
عنوان

بنظرتون افسردگی دارم

136 بازدید | 12 پست

سلام من خیلی وقته این مشکلودارم

همش خابم میاد اماشب ک میشه دلم نمیخاد بخابم ازهیچی لذت نمیبرم هیچی خوشحالم نمیکنه ازته دل

همش بی حوصلم حافظم شدیدا ضعیف شده هیچی یادم نمیمونه حتی قیافه ادما  

میخام خرید کنم حوصلم نمیکشه فقط میگم خریدشه راحت شم

نمیدونم چیکارکنم شرایط خوبی ندارم برم مشاوره

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

چیگارکنم خوب بشم؟

میترسم همسرم ازم زده بشه😥

خیلی بیحالم انرژی ندارم اصلا

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
اره عزیرم افسرده ای عزیزم کم ابی ویتامین های بدنتم چک کن ورزش کن  فعالیت داشته باش رفت و ام ...

😞دلم میخاد ولی بخدا هیچ انرژی ندارم 

ازمایش داذم اوکیم جزویتامین دی 

احتمال زیاد اره لطفا برو زودتر خودتو درمان کن که کار به جاهای بهریک تر نکشه

هزینه های مشاوره شدیدا بالاس🥲

اتفاقا یبار ی دکتر همینکه منو دید گفت افسردگی داری اما اهمیت ندادم ب حرفش

هزینه های مشاوره شدیدا بالاس🥲 اتفاقا یبار ی دکتر همینکه منو دید گفت افسردگی داری اما اهمیت ندادم ب ...

هزینه مشاور خیلی بالاس 

اگه پولشو داری برو 

نداری حداقل برو یوگا با دوستی‌ کسی برو ک مجبور شی بری خالتو کم کم خوب میکنه یا ورزش دیگه 

هزینه های مشاوره شدیدا بالاس🥲 اتفاقا یبار ی دکتر همینکه منو دید گفت افسردگی داری اما اهمیت ندادم ب ...

برو روانپزشک بهت قرص بده روانشناسو به جاش کتاب بخون مقاله بخون ورزش کن

هزینه مشاور خیلی بالاس  اگه پولشو داری برو  نداری حداقل برو یوگا با دوستی‌ کسی برو ک مجب ...

هیچ دوستی ندارم متاسفانه سمت ماهم اینچیزانیست

😞دلم میخاد ولی بخدا هیچ انرژی ندارم  ازمایش داذم اوکیم جزویتامین دی

خب استفاده کن

ابم زیاد بخور

عزیزم یهو خودتو خسته نکن

نفس عمیقم خوبه واسه بی حوصلگی

هیشکی نمیتونه کمکت کنه جز خودت

خودت باید بلند شی باید تنوع بدی به زندگیت

اینجوری روز به روز بدتر میشی 

پس تا دیرتر نشده یه کاری بکن واسه خودت

کاملا درکت میکنم منم یه برهه ای همینجوری بودم حتی بدتر از شما

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
خب استفاده کن ابم زیاد بخور عزیزم یهو خودتو خسته نکن نفس عمیقم خوبه واسه بی حوصلگی هیشکی نمیتونه ...

من اینجوری نبودم تو زندگی قبلیم خیلی اذیتم کردن جوری شد ک حتی دست ب خودکشی زدم دیونم کرده بودن هرکاری میکنم از ذهنم بیرون کنم نمیتونم همسرمم تلاششو میکنه ااما نمیتونم

همش ناخواسته از ته دلم اه میکشم   میبینم همسرم ناراحت میشه میگه چراا اینجوری میکنی ولی دست خودم نیست 

کاش بتونم ازاین حال بیایم بیرون

من اینجوری نبودم تو زندگی قبلیم خیلی اذیتم کردن جوری شد ک حتی دست ب خودکشی زدم دیونم کرده بودن هرکار ...

درست میشه عزیز دلم 

بسپار به خدا و رها شو 

توکلت به خدا باشه

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه