2777
2789
عنوان

تغییر ۱۸۰ درجه

115 بازدید | 4 پست

اول بگم من آدمی نیستم که با دیدن خوشی بقیه ناراحت بشم یا فلان و بهمان  

از نظر مالی ام کمبودی نداشتم تاحالا 

ولی نزدیک به ۱ ماهی میشه پدر یکی از دوستای صمیمی‌م فوت کرده .منم خب همه ی مراسم ها رو رفتم و سعی کردم از غم و ناراحتی دورش کنم ..حالا بعد از گذشت این یک ماه دوستم به طرز باور نکردنی رفتارش عوض شده .خیلی خودشو میگیره .دائم استوری کافه میزاره بهش میگم بیا با هم بریم میگه وقت ندارم 😐.. جدای از اون این چند باری ک دیدمش چند دست لباس نو ،چند دست کفش ،گوشی نو حتی رو تختیشم عوض کرده  در حالی ک قبلا اصلاا اینجوری نبود و آدم خیلی ساده ای بود . فکر کنم ارثیه تقسیم کردن بینشون که به من ربطی نداره خوش باشن...ولی به نظرتون چون رفتارش عوض شده منم دیگه باهاش صمیمی نباشم؟دو دلم که چیکار کنم 

روانشناسم میگه که انسان ها تغییر نمیکنند ..

بلکه رفتارهای واقعی شون ثابت میشه..

یعنی شما تغییرنکردی بلکه رفتارتون جا افتاده تر شده 

شخصیت رفتاریتون کامل شده

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روانشناسم میگه که انسان ها تغییر نمیکنند .. بلکه رفتارهای واقعی شون ثابت میشه.. یعنی شما تغییرنکرد ...

آخه اصلا فکرشم نمی کردم روزی اون دوستی کارش به اینجا بکشه ،نزدیک ۳ ۴ سال رفاقت..

2790
2778
2791
2779
2792