هیچوقت باور نمیکنم حتی یک نفر از ازل تاابد باشه وضعیت زندگیش مشکلاتش مثل ما و مثل من باشه.... وقتی یکی گنده گویی میکنه میگه من تونستم مثلااا ماهی ۶۰ میل درآمد داشته باشم پس توام میتونی...دلم میخاد بیارمش بشه من و جای من زندگی کنه ی روز ، بره تو کالبدم ، از کل عمر خودش بیزار میشه ، خیلی چیزا رو حیلیاااا درک نمیکنن فقط بلدن از زندگی خودشون قضاوت کنن ، بعضیا حتی تو مخیلهشون نمیگنجه بعضیای دیگه چه مشکلاتی میتونن داشته باشن فقططط زر مفت و گنده گویی میکنن ...
بارها بارها بارهااا به خودکشی فکر کردم کاش عمرمون دست خودمون بود .
خسته م از سگ دو زدن ، از تنهایی جنگیدن ، جنگیدنااااا ، جنگیدن ..... چقدر خوشبختن اونایی که ی خانواده خوب و شاد دارن ، چه خوشبختن اونایی که پشت پناه دارن ، چ خوشبختن اونایی که تااراده میکنن همه چی مهیاست براشون ، چه خوشبختن اونایی که معشوق عشقشون هستن ... چه خوشبختن اونایی که خدا براشون خوبی میخواد فقططط.....
الان ی عده خوشبخت ندیده میان کامنت میذارن که : آدم خوشبخت نیست ... دورور ما که هست ، شما ندیدی دلیل نمیشه نباشه
مشکل کوچیک برا همه هست ، ولی مشکلات لاینحل فقط مال بعضیاس . آخ خستمممممممممممممممممممممم کاش بمیرم کاش عمرم تموم شه حداقل ببخشو جونمو بگیر لطف بزرگی بهم میکنی بیشتر از این داغونم نکن .
ما خود شکسته ایم چه باشد شکستِ ما ؟؟؟؟؟؟
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭