2777
2789
عنوان

هیچوقت باور نمیکنم

252 بازدید | 23 پست

هیچوقت باور نمیکنم حتی یک نفر از ازل تاابد باشه وضعیت زندگیش مشکلاتش مثل ما و مثل من باشه.... وقتی یکی گنده گویی میکنه میگه من تونستم مثلااا ماهی ۶۰ میل درآمد داشته باشم پس توام میتونی...دلم میخاد بیارمش بشه من و جای من زندگی کنه ی روز ، بره تو کالبدم ، از کل عمر خودش بیزار میشه ، خیلی چیزا رو حیلیاااا درک نمیکنن فقط بلدن از زندگی خودشون قضاوت کنن ، بعضیا حتی تو مخیله‌شون نمیگنجه بعضیای دیگه چه مشکلاتی میتونن داشته باشن فقططط زر مفت و گنده گویی میکنن ... 

بارها بارها بارهااا به خودکشی فکر کردم کاش عمرمون دست خودمون بود . 

خسته م از سگ دو زدن ، از تنهایی جنگیدن ، جنگیدنااااا ، جنگیدن ..... چقدر خوشبختن اونایی که ی خانواده خوب و شاد دارن ، چه خوشبختن اونایی که پشت پناه دارن ، چ خوشبختن اونایی که تااراده میکنن همه چی مهیاست براشون ، چه خوشبختن اونایی که معشوق عشقشون هستن ... چه خوشبختن اونایی که خدا براشون خوبی میخواد فقططط..... 

الان ی عده خوشبخت ندیده میان کامنت میذارن که : آدم خوشبخت نیست ... دورور ما که هست ، شما ندیدی دلیل نمیشه نباشه 

مشکل کوچیک برا همه هست ، ولی مشکلات لاینحل فقط مال بعضیاس . آخ خستمممممممممممممممممممممم کاش بمیرم کاش عمرم تموم شه حداقل ببخشو جونمو بگیر لطف بزرگی بهم میکنی بیشتر از این داغونم نکن .

ما خود شکسته ایم   چه باشد شکستِ ما ؟؟؟؟؟؟ 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

😭😭😭😭😭

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بمیرم عزیزم کاملا درست میکنم الان یه ساله که منم درگیر مشکلاتی هستم که تمومی نداره یعنی هر چی تلاش میکنم هر چی خودمو میزنم به بی خیالی نمیشه .نمی‌دونم آخرش چی میشه فقط میخوام زودتر تموم شه

😭😭😭😭😭

چه گناهی کردم تو این خانواده بدنیا اومدم که این بشه روزگارم ؟ چرا مثلا دخترِ فلان فامیلمون نشدم که بذارنش تو سر حلوا حلواااش کنن عزیز ی خانواده باشه . بفرستن خارج عشق و حال ، دلتنگش باشن تو مبودش افسرده شن خستممم از زندگی با آدمای نادون احمق 😭😭😭😭😭😭 سهم من کجاااست برم از این خونه بریددددم 

زندگی فقط این دنیا نیست....

کل عمرت اندازه نصف روز در برابر یه عمره...

و بشّر الصابرین، الذین اذا اصابتهم مصیبة قالوا انا لله و انا الیه راجعون

و بشارت بده به صابران. کسانی که وقتی مصیبت و سختی ای بهشون وارد میشه، میگن ما از خدا هستیم و به سوی او بازمیگردیم....

الهی بمیرم عزیزم کاملا درست میکنم الان یه ساله که منم درگیر مشکلاتی هستم که تمومی نداره یعنی هر چی ت ...

خدانکنه ..

من یسال نیست ، کل عمرم همینطور گذشته با زورگویی 

به هررردری میزنم خسته شدددم از تنهایی جنگیدن 

کاش یکی دوستم داشت ، از بس غمگینم تو چهرم پیداست ، از خیلیااا خوش قیافه تر بودم ولی همیشه غم ازم میبارید پس سهم من کجاااست که برم از این خونه شرش اینا کنده شه ازم 

دیگه بلایی به سرم اومده که اگه دنیا رو هم بهم بدن شاد نمیشم 😭😭😭 چشمام داغون شد ی عمرخ دارم اشک نیریزم ، بعد میگن تا دلت شکست حاجت میگیری 

زندگی فقط این دنیا نیست.... کل عمرت اندازه نصف روز در برابر یه عمره... و بشّر الصابرین، الذین اذا ...

نباشه ! باید بتونیم نفس بکشیم یا نه ؟ من صابر نیستم 

نباشه ! باید بتونیم نفس بکشیم یا نه ؟ من صابر نیستم 

الحج
مَن كَانَ يَظُنُّ أَن لَّن يَنصُرَهُ اللَّهُ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ فَلْيَمْدُدْ بِسَبَبٍ إِلَى السَّمَاءِ ثُمَّ لْيَقْطَعْ فَلْيَنظُرْ هَلْ يُذْهِبَنَّ كَيْدُهُ مَا يَغِيظُ
ﻛﺴﻲ ﻛﻪ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﮔﻤﺎﻥ ﻣﻰ  ﻛﻨﺪ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﻫﺮﮔﺰ او ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﻧﻴﺎ ﻭ ﺁﺧﺮﺕ ﻳﺎﺭﻱ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺩاد،  ﺑﺎﻳﺪ ﻃﻨﺎﺑﻲ ﺍﺯ ﺳﻘﻒ [ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﺵ ]ﺑﻴﺎﻭﻳﺰﺩ ، ﺳﭙﺲ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺣﻠﻖ ﺁﻭﻳﺰ ﻛﻨﺪ ، ﭘﺲ ﺑﺒﻴﻨﺪ ﺁﻳﺎ ﺣﻴﻠﻪ ﻭ ﻧﻴﺮﻧﮕﺶ ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ ﺳﺒﺐ ﺧﺸﻢ ﺍﻭ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﺑﻴﻦ ﻣﻰ  ﺑﺮﺩ ؟ !(١٥)

اگر چشماتو باز کنی، هنوز هم کللللی چیزا داری که تا ابد هم شکر کنی، شکرشو به جا نیاوردی

اگه از زندگی سیرت میکردن ، شکر کردنم از یادت میرفت .

از خانوادت ممنون باش که کاری نکردن نسبت به همه چی بدبین و بدگمان بشی ، چون گنده گویی‌هاتو مدیون اونایی .

وگرنه نمیومدی به کسی که حالش بده به پهنای صورتش اشک بریزه بگی خودتو از سقف حلق آویز کن 

هرچیو یاد میگیری همه جا نگو 

اگه بدونی یکی بدتره از تو زندگیش آروم میشی؟ 

مطمئنم نمیشی

وگرنه چندتا از مشکلاتم رو میگفتم تا دیگه غصه نخوری

زندگی منم سیاهه سیاهه

هررررر شب و روز از خدا میخوام تموم شه زندگیم ولی نمیشه 

بیخیال درد هرکس برای خودش بزرگترین درد توی دنیاست

ممکنه از نظر دیگران خیلی کوچیک باشه

ولی واسه اون بزرگترین درد دنیاست

من به مرگم راضیم اما نمی آید اجل/ بخت بد بین کز اجل هم ناز می باید کشید
اگه از زندگی سیرت میکردن ، شکر کردنم از یادت میرفت . از خانوادت ممنون باش که کاری نکردن نسبت به همه ...

دارم بهت میگم سخنی دنیا در برابر اجر اخروی هیچه، برات آیه بشارت گذاشتم، با غضب و خشم حرف میزنی بازم.

خب جوابت همین میشه دیگه

اتفاقاً امثال تو تو دنیا و آخرت ناشکر و طلبکار و غر غرو هستن. چون این دنیا هی میگن شرایط بده، اون دنیا که جایگاه و آجر شون رو میبینن، میگن به خدا میگن کاش مارو تکه تکه میکردی تا اینجا بیشتر آجر ببریم. اینو از یه حدیث دیدم.

آره ممنون خانواده م هستم که یادم دادن در بددددترین روزهام که با تمممماااام وجود آرزوی مررررررگ داشتم، به خدا پناه ببرم تا ضعف مو جبران کنه،

اما خدا امشب منو برا تو فرستاد و خیلی وقت ها هم کسان دیگری رو برات فرستاده که بهت یاد آوری کنن که تلاش کنی و به خدا پناه ببری، ولی به حرفشون گوش نکردی.

لا یکلف الله نفسا الا وسعها

به این فکر کن که چه ظرفیت بالایی داشتی که این همه سختی خدا بهت داده