سلام دوستان من 29 سالمه کارشناسی ارشد کامپیوتر دارم ولی متاسفانه چون دانشگاه دولتی درس نخوندم اصلاااا جایی کار بهم نمیدن سابقه کار ندارم بابامم اجازه نمیده فروشنده و اینا بشم. چندساله درسم تموم شده همش تو خونه بیکارم به هر دری میزنم بخوام یه حرفه ای یاد بگیرم نمیشه دلم میخواد یه چیز کامپیوتری با توجه به رشتم یه نرم افزاری چیزی یاد بگیرم تو خونه کار کنم ولی هیچ ایده ای ندارم اصلا یه نرم افزاری یاد بگیرم از کجا پروژه پیدا کنم چجوری کار بگیرم. لطفا یه راهنماییم کنید ممنون میشم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
چجوری ارشد کامپیوتر داری ولی تا حالا به برنامه نویسی فکر نکردی چقدر از دوستان من با همون مدرک ...
برنامه نویسی خیلی زیاد علاقه دارم ولی بخدا هییییچ چیز به درد بخوری تو دانشگاه یاد ندادن فیلمای آموزشی که میبینم همش نصفه نصفه توضیح داده اصلا پروژه محور یاد نمیدن
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
کافینت ها اکثرا نیرو میخوان . چرا نمیری کافینت کار کنی که همش سر و کارش با کامپیوتر و اینترنت هست .
گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... "
برنامه نویسی خیلی زیاد علاقه دارم ولی بخدا هییییچ چیز به درد بخوری تو دانشگاه یاد ندادن فیلمای آموزش ...
خب نمیخوام ناراحتت کنم اما احتمالا حق دارن که بهتون کار نمیدن! آخه خیلی ها حتا بدون دانشگاه چند زبان برنامه نویسی رو بلدن! داداشم کلاس دهمه و یکساله که برنامه نویسی رو شروع کرده! اتفاقا منابع زیاده (اگه زبانت خوب باشه)