2821
2789
عنوان

مادرشوهر

320 بازدید | 18 پست

سلام خانوما

مادرشوهرم ۷۷ سالشه پدرشوهرم مرده.

میخام بگم مادرشوهرم کلا یه تکنیکی برداشته واس خودش کلا ۴ بار درسال شام دعوتمون میکنه با بچه های دیگش.و اهل کادو دادن و تبریک تو هیچ یک از مناسب هامون نیس ب جز اینک دعوتش کنی و بیاد اونم خیلی کم هزینه میکنه در کل خسیس.ولی مادر من کلا برعکسشه هر چی در مورد مادرشوهرم گفتم مادرم برعکسشه.خب؟؟

پسرم و شوهرم یک هفتس مریض شدن اللن خوب شدن مادرشوهرم شروع کرده بعد حال مادربزرگم بده ب شوهرم میگم ب مادرم زنگ بزن ببین چطوره میگ چشم زنگ میزنه ولی بعدش ب من گف تو هم زنگ بزن دیگ مادرم مریض ببین میگی یه چیزی درست کنم ببرم واسش؟خیلی بدی و فلان من ازت انتظار دارم و فلان .منم گفتم بهش آخه مادرت من مریض بودنی اصلا بهم زنگ نمیزنه. بعد چپکی نگام میکنه. الان زنگ زدم ب مادرشوهرم میگم شوهرم بیاد ببریمت بیمارستان میگ برده بعدازظهر منو انگاری آب داغ ریختن سرم اصلا خبر نداشتم الانم شوهرم با دوستش حرف میزنه اومدم اول ب شما بگم میبینین تورو خدا چرا بهم نگفته آخه درکم کنین مادرشوهرم ک ن زنگ ن توجه ولی مادر من برعکسش باشه شوهرم میتونه انتظار داشته باشه؟خیلی ناراحتم

ربط این قضایا رو به مادرت متوجه نشدم

بعدم طرف ۸۰سالشه توقع چی داری ازش

همسرتم به عنوان فرزند وظیفشه مادرشو ببره دکتر

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ناراحتیت بیجاست 

چقدر عروسا سختگیر و سخت شدند وای خدا امروز چند تا تاپیک اینجوری خوندم چقدر بدید شما😬

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دوست عزیز تو محبت و زنگ دیگه مهم نیس پایاپای باشه

دقیقا هرکی هرکاری کرد که نباید بریزی تو وزنه عین اونو انجام بدی

بعد مادر همسرت سنش بالاس بخاطر همسرت شما بیشتر زنگ بزن بیشتر احوالشو بپرس

من مادرشوهرم زن محترمیه والا الان که شما گفتی و فک کردم من ۹۰ درصد بهش زنگ میزنم اون ده درصد

وقتیم مریض میشیم بهش نمیگیرم که نگران نشه

یکم بیشتر درک کنین شرایطو

هرچی باشه بچه شه وظیفه داره بیمارستان ببره 

ولی قطع ک کرد بهش بگو عزیزم حداقل میگفتی بیمارستان بردی ک من نمیگفتم بیایم ببریمت بیمارستان؟تا ضایع نشم همچین 

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

ببین هرکسی مادرشو دوست داره و به نظرش کار درست رو مادرش میکنه...خیانت نکرده که مادرش رو دکتر برده! سر این چیزا اوقاتت رو تلخ نکن...

فقط بگو کاش بهم میگفتی الان مادرت فکر میکنه اختلاف داریم که از هم خبر نداریم...

مادر شمارو هم کسی مجبور نکرده کاری بکنه..اخلاق خودشه...ساید جووونتره...با انرژی تره...یا دستش بازتره...ایشالله همیشه سلامت باشه ولی مقایسه نکن

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

عزیزم وادرشوهرت سالمنده میدونی آدم که پا تو سن میزاره شکننده میشه .به نظرم همین که میتونه کارای شخصیش رو انجام بده خودش خیلیه.انشاله خدا به خودت و همسرت و هم چنین مادرشوهرت سلامتی بده به نظرم مراعات سن وسالش رو بکن و از خود خدا توقع جبران داشته باش نه پیرزنی که دیگه الان به کهنسالی رسیده

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

هرچی باشه مادرشه..... و ترجیحش  میده ب مادر شما

میدونم ترجیح میده ولی اولین بارشه بهم نگفته مادرشوهرم میبره دکتر همیشه میگ آخه مگه من ظالمم؟درضمن این باید بفهمه عمل در مقابل عمله الان حتی طرف ۹۰ سالش باشه وقتی من واسش اهمیتی ندارم و دختر ۵۰ ساله طلاق گرفتش هرروز خونه اینه شام و ناهار ولی مریض شدنی غیب میشه من چرا باید زنگ بزنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز