2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم

100 بازدید | 11 پست

یا مریضیم یا دعوا داریم خسته شدم آخه این چه زندگیه؟؟؟ برای بچه مریض سوپ گذاشتم تا پامو گذاشتم دستشویی دیدم برای بچه ام قیمه ریخته آخه مردک عقل نداری؟؟؟ نه حتما نداره...بدبختم من...اونم عر عر که من قیمه میخوام منم تمام ظرف  سوپ رو ریختم آشغالی اومدم تو اتاق سر غذاخوردن دهنمو سرویس گرده مرده هم انگار نه انگار بخدا یه چروک تو صورتش نیست یه موی سفید نداره من اونوقت داره فلبم از جا کنده میشه گشنه اومدم بکپم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مردا چکار میکنن با زناشون که هیچ زنی اعصاب نداره اینجا 

هیکی کلا دایورت کردن هرچه پیش آید خوش آید...یعنی اگه بچه من عر بزنه سم میخوام باور کن شوهرم بهش میده فقط صداش درنیاد

وای خدا مردم ...نمیدونم مادرشوهرم چطور اینو بزرگ کرده

خومجبورش کن دوباره برا بچه خودش سوپ بپزه😅

اره بخدا پریشب یه بار از خواب پرید فرداش ساعت ۸خوابید از سر درد بعد من آدم نیست با یه بچه زبون نفهم و کار و ... چکار میکنم

خیلی حساسی بیچاره اونا 

حالا قیمه میخورد چی میشد انگار سرماخوردگی فقط با سوپ خوب میشه

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
برای چی فکر می‌کنی فقط کار خودت درسته؟ حالا دو قاشق قیمه که نمی‌خواست مریضی رو بدتر کنه. از اون بد ...

الان اومدم تو اتاق بخوابم بچه رو با تب ۳۸ونیم گذاشته تو اتاق داره فوتبال میبینه یعنی نفهمیده تنش داغه؟؟؟

خیلی حساسی بیچاره اونا  حالا قیمه میخورد چی میشد انگار سرماخوردگی فقط با سوپ خوب میشه

آخه قیمه هم ندیده من چرتم برده بوده بهش ماست و برنج داده ولش کرده رفته یه خورده زحمت نمیده به خودش

رختخوابش پرت کردم تو سالن مرتیکه بچه رو با تب ۳۸ونیم ول کرده خوابیده داره فوتبال میبینه.‌.لعنت به هرچی آدم نفهمه خدایا دلم به کی خوش باشه به کی تکیه کنم خسته شدم خسته ..فقط از زندگی مشترک بخدا س  ک  س   میدونه گوه به قبرش